Los problemas de investigar en la Educación formal. ¿Qué debemos investigar y cómo hacerlo?

Data d'actualització: 08/10/2018 04:30:31

Share with Facebook   Share with Delicious Share with GoogleShare with Meneame Share with Myspace Share with Digg Mail

ID: 51852
Creator: facmagisteri RSS ruluises
URL: https://mmedia.uv.es/html5/g/facmagisteri/51852_taulamastermonfort.mp4
Embed code:
<video poster="https://mmedia.uv.es/g?user=ruluises&path=/facmagisteri/&name=taulamastermonfort.mp4&resource_id=51852" controls="" autoplay="" autobuffer="" controlslist="nodownload">
<source src="https://mmedia.uv.es/html5/g/facmagisteri/51852_taulamastermonfort.mp4" type="video/mp4">
</video>

Category: Education RSS Education
Clasification Unesco: Pedagogy::Teacher training and employment::Training of teachers
Description: Autor: Monfort, Manuel ; Puig, Luis ; González, Toni ; Estrela, Mar ; Salinas, Bernardino ; Màster en Investigació en Didàctiques Específiques. Data: 2018. Resum: Taula redona al voltant de la investigació en l'Educació formal, València, 21 de setembre de 2018. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)
Labels: educació; formal; taula; redona; investigació; magisteri; màster; didàctiques; específiques; MUIDE;
Resolution:  1280 x 720  16:9
Score: Sense puntuacio (puntuar).
License CC: Reconocimiento - NoComercial - CompartirIgual (by-nc-sa)
Visits: 395


No comments
related videos

Escuchar para educar

Autor: Bona, César ; València, 10 de novembre de 2015. Data: 2015. Resum: Extractes de la xarrada del mestre César Bona. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Adaptació al medi en Educació Infantil a partir de les matemàtiques: una proposta didàctica

Autor: Peña, Desirée ; IV Jornades d'estudiants: la diversitat com a ferramenta, València, 4 de juliol de 2016. Data: 2016. Resum: Ponència sobre experiències d'innovació docent en Ciències i Matemàtiques centrada en la relació de les Matemàtiques i l'adaptació al medi, València, 4 de juliol de 2016. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Reunión informativa: Máster Universitario en Investigación en Didácticas Específicas

Autor: Monfort, Manuel ; Devís, Anna ; Data: 2019. Resum: Reunión informativa sobre el Máster Universitario en Investigación en Didácticas Específicas. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Ensenyament i aprenentatge informats per l'evidència científica

Autor: Ruiz, Héctor ; Sessió de presentació del MUIDE. Data: 2021. Resum: Sessió de presentació del Màster Universitari en Investigació en Didàctiques Específiques (MUIDE) sobre l'aplicació de l'evidència científica en l'ensenyament i l'aprenentatge. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Taula redona: Experiències d'innovació a l'Educació Infantil

Autor: Benavent, María; Mora, Raquel ; Cebrián, Carlos ; Montes, Cecilia; Mollà, Enriqueta ; I Jornades Internacionals d'Investigació i Innovació docent. Facultat de Magisteri, 29, 30 i 31 de març de 2022. Data: 2022. Resum: Experiències d'innovació en Educació Infantil. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)