Los problemas de investigar en la Educaci√≥n formal. ¬ŅQu√© debemos investigar y c√≥mo hacerlo?

Data d'actualització: 08/10/2018 04:30:31

Share with Facebook   Share with Delicious Share with GoogleShare with Meneame Share with Myspace Share with Digg Mail

ID: 51852
Creator: facmagisteri RSS ruluises
URL: https://mmedia.uv.es/html5/g/facmagisteri/51852_taulamastermonfort.mp4
Embed code:
<video poster="https://mmedia.uv.es/g?user=ruluises&path=/facmagisteri/&name=taulamastermonfort.mp4&resource_id=51852" controls="" autoplay="" autobuffer="" controlslist="nodownload">
<source src="https://mmedia.uv.es/html5/g/facmagisteri/51852_taulamastermonfort.mp4" type="video/mp4">
</video>

Category: Education RSS Education
Clasification Unesco: Pedagogy::Teacher training and employment::Training of teachers
Description: Autor: Monfort, Manuel ; Puig, Luis ; González, Toni ; Estrela, Mar ; Salinas, Bernardino ; Màster en Investigació en Didàctiques Específiques. Data: 2018. Resum: Taula redona al voltant de la investigació en l'Educació formal, València, 21 de setembre de 2018. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)
Labels: educació; formal; taula; redona; investigació; magisteri; màster; didàctiques; específiques; MUIDE;
Resolution:  1280 x 720  16:9
Score: Sense puntuacio (puntuar).
License CC: Reconocimiento - NoComercial - CompartirIgual (by-nc-sa)
Visits: 488


No comments
related videos

Presentació del documental "Mestres de la terra, el moviment Freinet al País Valencià"

Autor: Agull√≥, M¬™ del Carmen; Zurriaga, Ferran; Ord√≥√Īez, Estrella; Beltr√°n, Jos√©; Data: 2022. Resum: Presentaci√≥ del documental "Mestres de la terra" i xerrada amb Ferran Zurriaga al voltant del moviment Freinet al Pa√≠s Valenci√†. Producci√≥: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Gamificació i ruta literària

Autor: Fojas, Federico ; IV Jornades d'estudiants: la diversitat com a ferramenta, València, 4 de juliol de 2016. Data: 2016. Resum: Ponència sobre experiències d'innovació docent en Llengua i Literatura, centrada en l'aplicació de la gamificació a una ruta literària, València, 4 de juliol de 2016. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Jornades d'investigació educativa de la Facultat de Magisteri 2019, dia 31 vesprada

Autor: Bel Mart√≠nez, Juan Carlos; Colomer Rubio, Juan Carlos; Sanjos√©, Vicente; G√≥mez Ferragud, Carlos B.; Mor√≥n Olivares, Eva; G√≥mez, √Āngela; Jornades d'investigaci√≥ educativa de la Facultat de Magisteri, 28-31 d'octubre de 2019. Data: 2019. Resum: Confer√®ncies sobre investigaci√≥ educativa en did√†ctiques espec√≠fiques. Producci√≥: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

La meua experiència en l'elaboració del TFG

Autor: Ba√Ī√≥n, Miriam ; III Jornades de TFG. Val√®ncia, 3 i 4 de febrer de 2016. Data: 2016. Resum: Comunicaci√≥ sobre el treball de Fi de Grau. Producci√≥: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

La innovació a debat

Autor: Caballer, Carlos ; Mora, Raquel ; Bertol√≠n, M¬™ √Āngeles ; Benet, Adri√† ; Fern√†ndez, Jorge ; Data: 2019. Resum: Taula redona d'experi√®ncies innovadores amb professorat invitat. Producci√≥: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)