Enllaços a MMedia de la Facultat de Magisteri - maig 2022

Data d'actualització: 19/05/2022 05:53:27

Share with Facebook   Share with Delicious Share with GoogleShare with Meneame Share with Myspace Share with Digg Mail

ID: 73738
Creator: facmagisteri RSS ruluises

Category: Education RSS Education
Clasification Unesco: Pedagogy::Teacher training and employment::Training of teachers
Description: Data: 2022. Resum: Llistat de enllaços audiovisuals de la Facultat de Magisteri a MMedia, el servidor multimèdia de la Universitat de València. Versió actualitzada fins a maig de 2022. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)
Labels: pdf; links; enllaços; facultat; magisteri; vídeos; jornades; congressos; conferència; actuacions; directori; mmedia;
Resolution:
Score: Sense puntuacio (puntuar).
License CC: Reconocimiento - NoComercial - CompartirIgual (by-nc-sa)
Visits: 86


No comments
related videos

Tiempo y escuela

Autor: Gabaldón, Daniel ; VII Jornades TFG de la Facultat de Magisteri, 29 i 30 de gener de 2020. Data: 2020. Resum: Conferència sobre la relació de l'escola i el temps. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Lectura y escritura con fines epistémicos en las diversas asignaturas

Autor: Carlino, Paula ; Lectura y escritura con fines epist√©micos en las diversas asignaturas: cuestionando su transparencia para enfocarlas como herramientas de aprendizaje, objetos de ense√Īanza y problemas de investigaci√≥n. Data: 2016. Resum: Confer√®ncia que analitza els m√®todes que es duen a terme en les diverses assignatures per a l'assimilaci√≥ dels coneixements did√†ctics i q√ľestiona la seua transpar√®ncia com a eines d'aprenentatge, objectes d'ensenyament i problemes de recerca, Val√®ncia, 14 de desembre de 2016. Producci√≥: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

La importància de les TIC en la divulgació científica: materials didàctics per a la societat

Autor: Morales, Marcos ; IV Jornades d'estudiants: la diversitat com a ferramenta, València, 4 de juliol de 2016. Data: 2016. Resum: Ponència sobre experiències d'innovació docent en Ciències Socials i Educació en Valors, centrada en la importància científica de les TIC, València, 4 de juliol de 2016. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

De l'aula al territori. Noves formes per noves mirades

Autor: Riera, Maria A. ; VI Jornades d'Investigació, Innovació i Bones Pràctiques en Educació Infantil, València, 2 i 3 de juliol de 2019. Data: 2019. Resum: Conferència al voltant de les noves mirades als espais en Educació Infantil, València, 2 de juliol de 2019. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Línies d’investigació per a l’elaboració del TFG en Didàctica de la Llengua i la Literatura

Autor: Devís, Anna ; Garcia-Raffi, Josep V. ; VI Jornades de TFG. València, 30 i 31 de gener de 2019. Data: 2019. Resum: Xarrada sobre les opcions temàtiques de TFG des del departament de Didàctica de la Llengua i la Literatura. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)