Qué hacer y qué no en tu TFG. Técnicas de Análisis Estadístico

Data d'actualització: 13/02/2020 03:44:45

Share with Facebook   Share with Delicious Share with GoogleShare with Meneame Share with Myspace Share with Digg Mail

ID: 57804
Creator: facmagisteri RSS ruluises
URL: https://mmedia.uv.es/html5/g/facmagisteri/57804_quehacertfg.mp4
Embed code:
<video poster="https://mmedia.uv.es/g?user=ruluises&path=/facmagisteri/&name=quehacertfg.mp4&resource_id=57804" controls="" autoplay="" autobuffer="" controlslist="nodownload">
<source src="https://mmedia.uv.es/html5/g/facmagisteri/57804_quehacertfg.mp4" type="video/mp4">
</video>

Category: Education RSS Education
Clasification Unesco: Pedagogy::Teacher training and employment::Training of teachers
Description: Autor: Ferrando, Irene ; L√≥pez, Emilia ; Ma√Ī√°, Amelia ; Pl√°, Marta ; Sanz, Mar√≠a Teresa ; Vargas, Cristina ; VII Jornades TFG de la Facultat de Magisteri, 29 i 30 de gener de 2020. Data: 2020. Resum: Confer√®ncia sobre l'elaboraci√≥ del TFG. Producci√≥: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)
Labels: jornades; TFG; magisteri; educació; grau; tècniques; anàlisi; estadístic;
Resolution:  1280 x 720  16:9
Score: Sense puntuacio (puntuar).
License CC: Reconocimiento - NoComercial (by-nc)a
Visits: 3455


No comments
related videos

Presentació del documental "Mestres de la terra, el moviment Freinet al País Valencià"

Autor: Agull√≥, M¬™ del Carmen; Zurriaga, Ferran; Ord√≥√Īez, Estrella; Beltr√°n, Jos√©; Data: 2022. Resum: Presentaci√≥ del documental "Mestres de la terra" i xerrada amb Ferran Zurriaga al voltant del moviment Freinet al Pa√≠s Valenci√†. Producci√≥: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Gamificació i ruta literària

Autor: Fojas, Federico ; IV Jornades d'estudiants: la diversitat com a ferramenta, València, 4 de juliol de 2016. Data: 2016. Resum: Ponència sobre experiències d'innovació docent en Llengua i Literatura, centrada en l'aplicació de la gamificació a una ruta literària, València, 4 de juliol de 2016. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Jornades d'investigació educativa de la Facultat de Magisteri 2019, dia 31 vesprada

Autor: Bel Mart√≠nez, Juan Carlos; Colomer Rubio, Juan Carlos; Sanjos√©, Vicente; G√≥mez Ferragud, Carlos B.; Mor√≥n Olivares, Eva; G√≥mez, √Āngela; Jornades d'investigaci√≥ educativa de la Facultat de Magisteri, 28-31 d'octubre de 2019. Data: 2019. Resum: Confer√®ncies sobre investigaci√≥ educativa en did√†ctiques espec√≠fiques. Producci√≥: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

La meua experiència en l'elaboració del TFG

Autor: Ba√Ī√≥n, Miriam ; III Jornades de TFG. Val√®ncia, 3 i 4 de febrer de 2016. Data: 2016. Resum: Comunicaci√≥ sobre el treball de Fi de Grau. Producci√≥: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

La innovació a debat

Autor: Caballer, Carlos ; Mora, Raquel ; Bertol√≠n, M¬™ √Āngeles ; Benet, Adri√† ; Fern√†ndez, Jorge ; Data: 2019. Resum: Taula redona d'experi√®ncies innovadores amb professorat invitat. Producci√≥: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)