La utilización del musicomovigrama como recurso didáctico, audiovisual e interactivo en el estudio de la música festera de Moros y Cristianos

Data d'actualització: 12/09/2016 08:10:13

Share with Facebook   Share with Delicious Share with GoogleShare with Meneame Share with Myspace Share with Digg Mail

ID: 46586
Creator: facmagisteri RSS ruluises
URL: https://mmedia.uv.es/html5/g/facmagisteri/46586_musicomovig.mp4
Embed code:
<video poster="https://mmedia.uv.es/g?user=ruluises&path=/facmagisteri/&name=musicomovig.mp4&resource_id=46586" controls="" autoplay="" autobuffer="" controlslist="nodownload">
<source src="https://mmedia.uv.es/html5/g/facmagisteri/46586_musicomovig.mp4" type="video/mp4">
</video>

Category: Education RSS Education
Clasification Unesco: Pedagogy::Teacher training and employment::Training of teachers
Description: Autor: Marín, Pablo ; IV Jornades d'estudiants: la diversitat com a ferramenta, València, 4 de juliol de 2016. Data: 2016. Resum: Ponència sobre experiències d'innovació docent en Educació Artística centrada en l'estudi de la música festera de Moros i Cristians, València, 4 de juliol de 2016. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)
Labels: educació, música, estudi, moros, cristians, festera, innovació, hort, ieducarts, magisteri, musical, recurs, artística,
Resolution:  1280 x 720  16:9
Score: Sense puntuacio (puntuar).
License CC: Reconocimiento - NoComercial - CompartirIgual (by-nc-sa)
Visits: 421


No comments
related videos

Jornades d'investigació educativa de la Facultat de Magisteri 2019, dia 30 vesprada

Autor: Lahuerta Contell, Sara; López Castelló, Raúl; Jornades d'investigació educativa de la Facultat de Magisteri, 28-31 d'octubre de 2019. Data: 2019. Resum: Conferències sobre investigació educativa en didàctiques específiques. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Adaptació al medi en Educació Infantil a partir de les matemàtiques: una proposta didàctica

Autor: Peña, Desirée ; IV Jornades d'estudiants: la diversitat com a ferramenta, València, 4 de juliol de 2016. Data: 2016. Resum: Ponència sobre experiències d'innovació docent en Ciències i Matemàtiques centrada en la relació de les Matemàtiques i l'adaptació al medi, València, 4 de juliol de 2016. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Opacitat o transparència? Estratègies plurilingües per a la classe EN anglès

Autor: Martí, Otília ; IV Jornades d'Experiències Plurilingües: La integració de llengües i continguts en una escola plurilingüe, València, 19-21 de setembre de 2016. Data: 2016. Resum: Conferència sobre les estratègies plurilingües per a les classes EN anglès, València, 21 de setembre de 2016. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Reunión informativa: Máster Universitario en Investigación en Didácticas Específicas

Autor: Monfort, Manuel ; Devís, Anna ; Data: 2019. Resum: Reunión informativa sobre el Máster Universitario en Investigación en Didácticas Específicas. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Elaboración de recursos propios manuales aplicados a la Educación Infantil

Autor: Lagarreta, Javier ; III Jornades d'estudiants: Intercanvi d'Experiències d'Innovació Docent, València, 6-7 de juliol de 2015. Data: 2015. Resum: Ponència sobre l'elaboració de recursos manuals per a l'Educació Infantil, València, 6 de juliol de 2015. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)