La música tradicional a l'aula de llengua: la festa de Sant Joan

Data d'actualització: 29/09/2015 04:41:04

Share with Facebook   Share with Delicious Share with GoogleShare with Meneame Share with Myspace Share with Digg Mail

ID: 43194
Creator: facmagisteri RSS ruluises
URL: https://mmedia.uv.es/html5/g/facmagisteri/43194_musicatrad.mp4
Embed code:
<video poster="https://mmedia.uv.es/g?user=ruluises&path=/facmagisteri/&name=musicatrad.mp4&resource_id=43194" controls="" autoplay="" autobuffer="" controlslist="nodownload">
<source src="https://mmedia.uv.es/html5/g/facmagisteri/43194_musicatrad.mp4" type="video/mp4">
</video>

Category: Education RSS Education
Clasification Unesco: Pedagogy::Teacher training and employment::Training of teachers
Description: Autor: Richart, Mònica ; III Jornades d'estudiants: Intercanvi d'Experiències d'Innovació Docent, València, 6-7 de juliol de 2015. Data: 2015. Resum: Ponència sobre un projecte de música tradicional valenciana a l'aula de llengua, València, 6 de juliol de 2015. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)
Labels: llengua; música; tradicional; projecte; ESO; Magisteri; innovació; docent; estudiants; jornades; experiències; música valenciana; ponència;
Resolution:  1920 x 1080  16:9
Score: Sense puntuacio (puntuar).
License CC: Reconocimiento - NoComercial - CompartirIgual (by-nc-sa)
Visits: 444


No comments
related videos

De l'aula al territori. Noves formes per noves mirades

Autor: Riera, Maria A. ; VI Jornades d'Investigació, Innovació i Bones Pràctiques en Educació Infantil, València, 2 i 3 de juliol de 2019. Data: 2019. Resum: Conferència al voltant de les noves mirades als espais en Educació Infantil, València, 2 de juliol de 2019. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Reunión informativa: Máster Universitario en Investigación en Didácticas Específicas

Autor: Monfort, Manuel ; Devís, Anna ; Data: 2019. Resum: Reunión informativa sobre el Máster Universitario en Investigación en Didácticas Específicas. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Reptes i reflexions per a l'ús responsable, crític i segur d'Internet

Autor: Martínez, Ricard ; Cabedo, Vicente ; Fullana, Màrius Josep ; Díaz, Ana ; Játiva, Ricardo ; Díaz, José ; Safer Internet Day: Reptes i reflexions per a l'ús responsable, crític i segur d'Internet. València, 6 de febrer de 2018. Data: 2018. Resum: Taula redona al voltant de l'ús d'Internet i la seguretat dels menors davant les noves tecnologies i xarxes socials. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Experiències d'educació multilingüe a l'escola (CEIP Tirant lo Blanc d'Alzira)

Autor: Candel, Rosa ; Niclós, Susi ; Collado, Dolors ; III Jornades d'Experiències Plurilingües: La integració de llengües en l'educació primària i secundària, València, 14-16 de setembre de 2015. Data: 2015. Resum: Intervenció al voltant de les experiències d'educació multilingüe al CEIP Tirant lo Blanc d'Alzira, València, 15 de setembre de 2015. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Com crear preguntes d'opció múltiple en un banc de preguntes?

Autor: Pina, Tatiana ; Videotutorial. Data: 2020. Resum: Videotutorial al voltant de les opcions del banc de preguntes en l'Aula Virtual. Producció: Tatiana Pina