Manual género educativo: prevenir la violencia de género

Data d'actualització: 12/09/2016 07:24:01

Share with Facebook   Share with Delicious Share with GoogleShare with Meneame Share with Myspace Share with Digg Mail

ID: 46579
Creator: facmagisteri RSS ruluises
URL: https://mmedia.uv.es/html5/g/facmagisteri/46579_manualgenedu.mp4
Embed code:
<video poster="https://mmedia.uv.es/g?user=ruluises&path=/facmagisteri/&name=manualgenedu.mp4&resource_id=46579" controls="" autoplay="" autobuffer="" controlslist="nodownload">
<source src="https://mmedia.uv.es/html5/g/facmagisteri/46579_manualgenedu.mp4" type="video/mp4">
</video>

Category: Education RSS Education
Clasification Unesco: Pedagogy::Teacher training and employment::Training of teachers
Description: Autor: Palmero, Inma ; IV Jornades d'estudiants: la diversitat com a ferramenta, València, 4 de juliol de 2016. Data: 2016. Resum: Ponència sobre experiències d'innovació docent en Ciències i Matemàtiques centrada en la prevenció de la violència de gènere, València, 4 de juliol de 2016. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)
Labels: educació, gènere, violència, diversitat, jornades, estudiants, prevenció, manual, innovació,
Resolution:  1280 x 720  16:9
Score: Sense puntuacio (puntuar).
License CC: Reconocimiento - NoComercial - CompartirIgual (by-nc-sa)
Visits: 347


No comments
related videos

Jornades d'investigació educativa de la Facultat de Magisteri 2019, dia 30 vesprada

Autor: Lahuerta Contell, Sara; L√≥pez Castell√≥, Ra√ļl; Jornades d'investigaci√≥ educativa de la Facultat de Magisteri, 28-31 d'octubre de 2019. Data: 2019. Resum: Confer√®ncies sobre investigaci√≥ educativa en did√†ctiques espec√≠fiques. Producci√≥: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Adaptació al medi en Educació Infantil a partir de les matemàtiques: una proposta didàctica

Autor: Pe√Īa, Desir√©e ; IV Jornades d'estudiants: la diversitat com a ferramenta, Val√®ncia, 4 de juliol de 2016. Data: 2016. Resum: Pon√®ncia sobre experi√®ncies d'innovaci√≥ docent en Ci√®ncies i Matem√†tiques centrada en la relaci√≥ de les Matem√†tiques i l'adaptaci√≥ al medi, Val√®ncia, 4 de juliol de 2016. Producci√≥: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Opacitat o transpar√®ncia? Estrat√®gies pluriling√ľes per a la classe EN angl√®s

Autor: Mart√≠, Ot√≠lia ; IV Jornades d'Experi√®ncies Pluriling√ľes: La integraci√≥ de lleng√ľes i continguts en una escola pluriling√ľe, Val√®ncia, 19-21 de setembre de 2016. Data: 2016. Resum: Confer√®ncia sobre les estrat√®gies pluriling√ľes per a les classes EN angl√®s, Val√®ncia, 21 de setembre de 2016. Producci√≥: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Reunión informativa: Máster Universitario en Investigación en Didácticas Específicas

Autor: Monfort, Manuel ; Devís, Anna ; Data: 2019. Resum: Reunión informativa sobre el Máster Universitario en Investigación en Didácticas Específicas. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Elaboración de recursos propios manuales aplicados a la Educación Infantil

Autor: Lagarreta, Javier ; III Jornades d'estudiants: Intercanvi d'Experiències d'Innovació Docent, València, 6-7 de juliol de 2015. Data: 2015. Resum: Ponència sobre l'elaboració de recursos manuals per a l'Educació Infantil, València, 6 de juliol de 2015. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)