Usos de Blackboard Collaborate per al treball col·laboratiu i l'avaluació 2

Data d'actualització: 13/05/2020 06:56:16

Share with Facebook   Share with Delicious Share with GoogleShare with Meneame Share with Myspace Share with Digg Mail

ID: 62128
Creator: facmagisteri RSS ruluises
URL: https://mmedia.uv.es/html5/g/facmagisteri/62128_jlbbc2.mp4
Embed code:
<video poster="https://mmedia.uv.es/g?user=ruluises&path=/facmagisteri/&name=jlbbc2.mp4&resource_id=62128" controls="" autoplay="" autobuffer="" controlslist="nodownload">
<source src="https://mmedia.uv.es/html5/g/facmagisteri/62128_jlbbc2.mp4" type="video/mp4">
</video>

Category: Education RSS Education
Clasification Unesco: Pedagogy::Teacher training and employment
Description: Autor: Lizandra, Jorge ; Videotutorial. Data: 2020. Resum: Videotutorial al voltant dels usos de Blackboard Collaborate per al treball col·laboratiu i l'avaluació (2): xat, rols, grups, sondejos i els informes de sessió. Producció: Jorge Lizandra
Labels: magisteri; usos; blackboard; collaborate; treball; col·laboratiu; avaluació; videotutorial; tutorial; videoconferència; xat; rols; grups; sondejos; informe; sessió;
Resolution:  1632 x 1080  unknown
Score: Sense puntuacio (puntuar).
License CC: Reconocimiento - NoComercial - CompartirIgual (by-nc-sa)
Visits: 275


No comments
related videos

Taula redona: Reptes i oportunitats de l'ensenyament plurilingüe a l'aula

Autor: Coscollà, Inma ; Botella, Dídac ; Espí, Ángeles ; Morte, Maribel ; Boscà, Maite ; Gascón, Adela ; Costa, Adela ; III Jornades d'Experiències Plurilingües: La integració de llengües en l'educació primària i secundària, València, 14-16 de setembre de 2015. Data: 2015. Resum: Taula redona al voltant de les experiències d'educació plurilingüe a diferents col·legis i instituts, València, 16 de setembre de 2015. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Clausura de les jornades

Autor: Nicolàs, Miquel ; Devís, Anna Maria ; III Jornades d'Experiències Plurilingües: La integració de llengües en l'educació primària i secundària, València, 14-16 de setembre de 2015. Data: 2015. Resum: Clausura de les III Jornades d'Experiències Plurilingües amb la participació de les persones abans esmentades, València, 16 de setembre de 2015. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Cauce del río Turia: propuesta didáctica de Ciencias y Matemáticas

Autor: Arbona, Eva; Calatayud, Xavier; Hernández, Humildad ; III Jornades d'estudiants: Intercanvi d'Experiències d'Innovació Docent, València, 6-7 de juliol de 2015. Data: 2015. Resum: Ponència sobre experiències d'innovació docent en Ciències i Matemàtiques centrada en las TICs i el riu Túria, València, 6 de juliol de 2015. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Enllaços a MMedia de la Facultat de Magisteri - desembre 2019

Data: 2019. Resum: Llistat de enllaços audiovisuals de la Facultat de Magisteri a MMedia, el servidor multimèdia de la Universitat de València. Versió actualitzada fins a desembre de 2019. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Concert Hall Facultat de Magisteri - Pianissimas "Dones compositores"

Autor: Pleguezuelo, Mar; Belenguer, Marta; Beses, Maite; Cuartero, Marta; Cicle Concert Hall. Data: 2022. Resum: Concert de piano d'obres de dones compositores, interpretades a quatre, sis i huit mans (Pianissimas) en el Hall de la Facultat de Magisteri. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)