La integraci√≥ de l'angl√®s en un espai multiling√ľe amb llengua pr√≤pia: el cas valenci√†

Data d'actualització: 27/10/2015 03:17:02

Share with Facebook   Share with Delicious Share with GoogleShare with Meneame Share with Myspace Share with Digg Mail

ID: 43440
Creator: facmagisteri RSS ruluises
URL: https://mmedia.uv.es/html5/g/facmagisteri/43440_integracioanglespsafont.mp4
Embed code:
<video poster="https://mmedia.uv.es/g?user=ruluises&path=/facmagisteri/&name=integracioanglespsafont.mp4&resource_id=43440" controls="" autoplay="" autobuffer="" controlslist="nodownload">
<source src="https://mmedia.uv.es/html5/g/facmagisteri/43440_integracioanglespsafont.mp4" type="video/mp4">
</video>

Category: Education RSS Education
Clasification Unesco: Linguistics::Applied linguistics::Teaching of languages
Description: Autor: Safont, Pilar ; III Jornades d'Experi√®ncies Pluriling√ľes: La integraci√≥ de lleng√ľes en l'educaci√≥ prim√†ria i secund√†ria, Val√®ncia, 14-16 de setembre de 2015. Data: 2015. Resum: Confer√®ncia sobre les investigacions i conclusions de la professora Safont al voltant del multiling√ľisme en el cas valenci√†, Val√®ncia, 15 de setembre de 2015. Producci√≥: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)
Labels: integració; valencià; català; anglès; castellà; multilingüe; llengua; investigació; mites; idiomes; bilingüisme; educació; primària; secundària;
Resolution:  1280 x 720  16:9
Score: 1
License CC: Reconocimiento - NoComercial - CompartirIgual (by-nc-sa)
Visits: 541


No comments
related videos

Taula rodona sobre com accedir a treballar en l'ensenyament (borses de treball i oposicions)

Autor: Marín, Quique ; Garcia, Ferran ; IV Jornades de TFG. València, 1 i 2 de febrer de 2017. Data: 2017. Resum: Taula rodona sobre les opcions d'accés a treballar en l'ensenyament. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

¬°Aprendemos a lo grande!

Autor: Sanz, Esther ; III Jornades d'estudiants: Intercanvi d'Experiències d'Innovació Docent, València, 6-7 de juliol de 2015. Data: 2015. Resum: Ponència sobre l'aprenentatge 'a lo grande' d'una proposta didàctica, teatral i musical al voltant del personatge de Gulliver, València, 6 de juliol de 2015. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Cloenda de les Jornades

Autor: Nicol√†s, Miquel ; Dev√≠s, Anna ; IV Jornades d'Experi√®ncies Pluriling√ľes: La integraci√≥ de lleng√ľes i continguts en una escola pluriling√ľe, Val√®ncia, 19-21 de setembre de 2016. Data: 2016. Resum: Cloenda de les IV Jornades d'Experi√®ncies Pluriling√ľes amb la participaci√≥ de les persones abans esmentades, Val√®ncia, 21 de setembre de 2016. Producci√≥: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Usos de Blackboard Collaborate per al treball col·laboratiu i l'avaluació 1

Autor: Lizandra, Jorge ; Videotutorial. Data: 2020. Resum: Videotutorial al voltant dels usos de Blackboard Collaborate per al treball col·laboratiu i l'avaluació (1): compartir contingut i enregistrar la sessió. Producció: Jorge Lizandra

Aprofundar a teoria, resgatar o sentido antropológico da História (escolar)

Autor: Grosso, Luís ; I Seminari Internacional Repensar la didàctica de les Ciències Socials, València, 30 de novembre i 1 de desembre de 2016. Data: 2016. Resum: Conferència de cloenda sobre el sentit antropològic de la Història, 1 de desembre de 2016. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)