Les abelles

Data d'actualització: 09/12/2016 08:10:33

Share with Facebook   Share with Delicious Share with GoogleShare with Meneame Share with Myspace Share with Digg Mail

ID: 47335
Creator: facmagisteri RSS ruluises
URL: https://mmedia.uv.es/html5/g/facmagisteri/47335_expabelles.mp4
Embed code:
<video poster="https://mmedia.uv.es/g?user=ruluises&path=/facmagisteri/&name=expabelles.mp4&resource_id=47335" controls="" autoplay="" autobuffer="" controlslist="nodownload">
<source src="https://mmedia.uv.es/html5/g/facmagisteri/47335_expabelles.mp4" type="video/mp4">
</video>

Category: Education RSS Education
Clasification Unesco: Linguistics::Applied linguistics::Teaching of languages
Description: Autor: Gómez, Diego ; De la Asunción, Loles ; Huguet, Tona ; I Jornada Experiències de plurilingüisme a l’aula d’infantil, València, 8 de juny de 2013. Data: 2013. Resum: Experiència de La Ribera al voltant del treball a les aules d'Infantil a partir del projecte com eina vertebradora de l'aprenentatge de llengües. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)
Labels: jornada; jornades; infantil; plurilingüisme; magisteri; experiències; llengües; primària; multilingüisme; projecte; aprenentatge;
Resolution:  1280 x 720  16:9
Score: Sense puntuacio (puntuar).
License CC: Reconocimiento - NoComercial - CompartirIgual (by-nc-sa)
Visits: 573


No comments
related videos

Educar en nous models de relacions igualitàries: noves masculinitats alternatives (NAM) en les aules d'infantil i primària

Autor: Chofre, José Luis ; Lluch, Pablo ; Legorburo, Guillermo ; Data: 2019. Resum: Conferència i diàleg al voltant de les noves masculinitats alternatives en les aules d'infantil i primària. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Del jo al nosaltres. Peripècies grupals en la infància primerenca

Autor: Díez, Mª Carmen ; V Jornades d'Investigació, Innovació i Bones Pràctiques en Educació Infantil, València, 3 i 4 de juliol de 2018. Data: 2018. Resum: Conferència al voltant de les peripècies grupals en infantil, València, 3 de juliol de 2018. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Taula redona. Investigació i aules: el vincle necessari

Autor: García-Folgado, María José; Solbes, Jordi; Souto, Xosé M. ; Rodríguez, Carmen ; Martos, Daniel ; Sessió de presentació del MUIDE. Data: 2021. Resum: Taula redona sobre investigació i aules en la sessió de presentació del Màster Universitari en Investigació en Didàctiques Específiques (MUIDE). Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Concert Hall Facultat de Magisteri - Trio Mels

Autor: Lallart, Mireia; Asensi, Àngels; Font, Elena; Cicle Concert Hall. Data: 2022. Resum: Concert de piano, violoncel i veu de soprano (Trio Mels) en el Hall de la Facultat de Magisteri. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Sessió de relators a càrrec de Mara Fuertes i Mariona Casas-DEseures

Autor: Casas-Deseures, Mariona ; Fuertes, Mara ; II International Conference on Teaching Grammar. València, 27-29 de gener de 2016. Data: 2016. Resum: Sessió de relators del II Congrés Internacional sobre l'Ensenyament de la Gramàtica. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)