Investigació i estudis de postgrau: com i per què seguir formant-se

Data d'actualització: 19/02/2018 08:58:45

Share with Facebook   Share with Delicious Share with GoogleShare with Meneame Share with Myspace Share with Digg Mail

ID: 50688
Creator: facmagisteri RSS ruluises
URL: https://mmedia.uv.es/html5/g/facmagisteri/50688_dmc31colomer.mp4
Embed code:
<video poster="https://mmedia.uv.es/g?user=ruluises&path=/facmagisteri/&name=dmc31colomer.mp4&resource_id=50688" controls="" autoplay="" autobuffer="" controlslist="nodownload">
<source src="https://mmedia.uv.es/html5/g/facmagisteri/50688_dmc31colomer.mp4" type="video/mp4">
</video>

Category: Education RSS Education
Clasification Unesco: Pedagogy::Teacher training and employment
Description: Autor: Colomer, Juan Carlos ; V Jornades de TFG. València, 30 i 31 de gener de 2018. Data: 2018. Resum: Xarrada sobre les opcions formatives després de finalitzar el grau. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)
Labels: tfg; magisteri; jornades; formació; postgrau; investigació; estudis;
Resolution:  1280 x 720  16:9
Score: Sense puntuacio (puntuar).
License CC: Reconocimiento - NoComercial - CompartirIgual (by-nc-sa)
Visits: 1287


No comments
related videos

Presentació del documental "Mestres de la terra, el moviment Freinet al País Valencià"

Autor: Agull√≥, M¬™ del Carmen; Zurriaga, Ferran; Ord√≥√Īez, Estrella; Beltr√°n, Jos√©; Data: 2022. Resum: Presentaci√≥ del documental "Mestres de la terra" i xerrada amb Ferran Zurriaga al voltant del moviment Freinet al Pa√≠s Valenci√†. Producci√≥: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

La Xirivella de Muntaner

Autor: Alemany, Maria ; Bayarri, Helena ; Requena, Neus ; IV Jornades d'estudiants: la diversitat com a ferramenta, València, 4 de juliol de 2016. Data: 2016. Resum: Ponència sobre experiències d'innovació docent en Llengua i Literatura, centrada en la Xirivella de Muntaner, València, 4 de juliol de 2016. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Gamificació i ruta literària

Autor: Fojas, Federico ; IV Jornades d'estudiants: la diversitat com a ferramenta, València, 4 de juliol de 2016. Data: 2016. Resum: Ponència sobre experiències d'innovació docent en Llengua i Literatura, centrada en l'aplicació de la gamificació a una ruta literària, València, 4 de juliol de 2016. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Usos de Blackboard Collaborate per al treball col·laboratiu i l'avaluació 1

Autor: Lizandra, Jorge ; Videotutorial. Data: 2020. Resum: Videotutorial al voltant dels usos de Blackboard Collaborate per al treball col·laboratiu i l'avaluació (1): compartir contingut i enregistrar la sessió. Producció: Jorge Lizandra

La meua experiència en l'elaboració del TFG

Autor: Ba√Ī√≥n, Miriam ; III Jornades de TFG. Val√®ncia, 3 i 4 de febrer de 2016. Data: 2016. Resum: Comunicaci√≥ sobre el treball de Fi de Grau. Producci√≥: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)