Del jo al nosaltres. Peripècies grupals en la infància primerenca

Data d'actualització: 10/07/2018 07:27:23

Share with Facebook   Share with Delicious Share with GoogleShare with Meneame Share with Myspace Share with Digg Mail

ID: 51583
Creator: facmagisteri RSS ruluises
URL: https://mmedia.uv.es/html5/g/facmagisteri/51583_confcdiez.mp4
Embed code:
<video poster="https://mmedia.uv.es/g?user=ruluises&path=/facmagisteri/&name=confcdiez.mp4&resource_id=51583" controls="" autoplay="" autobuffer="" controlslist="nodownload">
<source src="https://mmedia.uv.es/html5/g/facmagisteri/51583_confcdiez.mp4" type="video/mp4">
</video>

Category: Education RSS Education
Clasification Unesco: Pedagogy::Teacher training and employment::Training of teachers
Description: Autor: Díez, Mª Carmen ; V Jornades d'Investigació, Innovació i Bones Pràctiques en Educació Infantil, València, 3 i 4 de juliol de 2018. Data: 2018. Resum: Conferència al voltant de les peripècies grupals en infantil, València, 3 de juliol de 2018. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)
Labels: mestra; educació; infantil; jornades; innovació; investigació; magisteri; grups; infància; primerenca,
Resolution:  1920 x 1080  16:9
Score: Sense puntuacio (puntuar).
License CC: Reconocimiento - NoComercial - CompartirIgual (by-nc-sa)
Visits: 2460


No comments
related videos

Escuchar para educar

Autor: Bona, César ; València, 10 de novembre de 2015. Data: 2015. Resum: Extractes de la xarrada del mestre César Bona. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Reunión informativa: Máster Universitario en Investigación en Didácticas Específicas

Autor: Monfort, Manuel ; Devís, Anna ; Data: 2019. Resum: Reunión informativa sobre el Máster Universitario en Investigación en Didácticas Específicas. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Ensenyament i aprenentatge informats per l'evidència científica

Autor: Ruiz, Héctor ; Sessió de presentació del MUIDE. Data: 2021. Resum: Sessió de presentació del Màster Universitari en Investigació en Didàctiques Específiques (MUIDE) sobre l'aplicació de l'evidència científica en l'ensenyament i l'aprenentatge. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Taula redona: Experiències d'innovació a l'Educació Infantil

Autor: Benavent, María; Mora, Raquel ; Cebrián, Carlos ; Montes, Cecilia; Mollà, Enriqueta ; I Jornades Internacionals d'Investigació i Innovació docent. Facultat de Magisteri, 29, 30 i 31 de març de 2022. Data: 2022. Resum: Experiències d'innovació en Educació Infantil. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Experi√®ncies d'educaci√≥ multiling√ľe a l'escola (IES Andreu Sempere d'Alcoi)

Autor: Mart√≠nez, Jes√ļs ; III Jornades d'Experi√®ncies Pluriling√ľes: La integraci√≥ de lleng√ľes en l'educaci√≥ prim√†ria i secund√†ria, Val√®ncia, 14-16 de setembre de 2015. Data: 2015. Resum: Intervenci√≥ al voltant de les experi√®ncies d'educaci√≥ multiling√ľe a l'institut IES Andreu Sempere d'Alcoi, Val√®ncia, 15 de setembre de 2015. Producci√≥: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)