Concert Hall Facultat de Magisteri - Gentil Ánima

Data d'actualització: 23/02/2022 07:27:48

Share with Facebook   Share with Delicious Share with GoogleShare with Meneame Share with Myspace Share with Digg Mail

ID: 73112
Creator: facmagisteri RSS ruluises
URL: https://mmedia.uv.es/html5/g/facmagisteri/73112_concerthallfeb22.mp4
Embed code:
<video poster="https://mmedia.uv.es/g?user=ruluises&path=/facmagisteri/&name=concerthallfeb22.mp4&resource_id=73112" controls="" autoplay="" autobuffer="" controlslist="nodownload">
<source src="https://mmedia.uv.es/html5/g/facmagisteri/73112_concerthallfeb22.mp4" type="video/mp4">
</video>

Category: Music RSS Music
Clasification Unesco: Not classified
Description: Autor: Ferrer, Hang; Tubillejas, Berta; Cicle Concert Hall. Data: 2022. Resum: Concert de piano i veu de contratenor en el Hall de la Facultat de Magisteri que proposa cants a l'amor i al desamor amb obres de totes les èpoques i estils. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)
Labels: concert; hall; magisteri; cicle; cultura; campus; amor; música; lírica; piano; contratenor;
Resolution:  1920 x 1080  16:9
Score: Sense puntuacio (puntuar).
License CC: Reconocimiento - NoComercial - CompartirIgual (by-nc-sa)
Visits: 327


No comments
related videos

Presentació del documental "Mestres de la terra, el moviment Freinet al País Valencià"

Autor: Agulló, Mª del Carmen; Zurriaga, Ferran; Ordóñez, Estrella; Beltrán, José; Data: 2022. Resum: Presentació del documental "Mestres de la terra" i xerrada amb Ferran Zurriaga al voltant del moviment Freinet al País Valencià. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

La Xirivella de Muntaner

Autor: Alemany, Maria ; Bayarri, Helena ; Requena, Neus ; IV Jornades d'estudiants: la diversitat com a ferramenta, València, 4 de juliol de 2016. Data: 2016. Resum: Ponència sobre experiències d'innovació docent en Llengua i Literatura, centrada en la Xirivella de Muntaner, València, 4 de juliol de 2016. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Gamificació i ruta literària

Autor: Fojas, Federico ; IV Jornades d'estudiants: la diversitat com a ferramenta, València, 4 de juliol de 2016. Data: 2016. Resum: Ponència sobre experiències d'innovació docent en Llengua i Literatura, centrada en l'aplicació de la gamificació a una ruta literària, València, 4 de juliol de 2016. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Usos de Blackboard Collaborate per al treball col·laboratiu i l'avaluació 1

Autor: Lizandra, Jorge ; Videotutorial. Data: 2020. Resum: Videotutorial al voltant dels usos de Blackboard Collaborate per al treball col·laboratiu i l'avaluació (1): compartir contingut i enregistrar la sessió. Producció: Jorge Lizandra

La meua experiència en l'elaboració del TFG

Autor: Bañón, Miriam ; III Jornades de TFG. València, 3 i 4 de febrer de 2016. Data: 2016. Resum: Comunicació sobre el treball de Fi de Grau. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)