Concert Hall Facultat de Magisteri - Gentil Ánima

Data d'actualització: 23/02/2022 07:27:48

Share with Facebook   Share with Delicious Share with GoogleShare with Meneame Share with Myspace Share with Digg Mail

ID: 73112
Creator: facmagisteri RSS ruluises
URL: https://mmedia.uv.es/html5/g/facmagisteri/73112_concerthallfeb22.mp4
Embed code:
<video poster="https://mmedia.uv.es/g?user=ruluises&path=/facmagisteri/&name=concerthallfeb22.mp4&resource_id=73112" controls="" autoplay="" autobuffer="" controlslist="nodownload">
<source src="https://mmedia.uv.es/html5/g/facmagisteri/73112_concerthallfeb22.mp4" type="video/mp4">
</video>

Category: Music RSS Music
Clasification Unesco: Not classified
Description: Autor: Ferrer, Hang; Tubillejas, Berta; Cicle Concert Hall. Data: 2022. Resum: Concert de piano i veu de contratenor en el Hall de la Facultat de Magisteri que proposa cants a l'amor i al desamor amb obres de totes les èpoques i estils. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)
Labels: concert; hall; magisteri; cicle; cultura; campus; amor; música; lírica; piano; contratenor;
Resolution:  1920 x 1080  16:9
Score: Sense puntuacio (puntuar).
License CC: Reconocimiento - NoComercial - CompartirIgual (by-nc-sa)
Visits: 249


No comments
related videos

Tiempo y escuela

Autor: Gabaldón, Daniel ; VII Jornades TFG de la Facultat de Magisteri, 29 i 30 de gener de 2020. Data: 2020. Resum: Conferència sobre la relació de l'escola i el temps. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Lectura y escritura con fines epistémicos en las diversas asignaturas

Autor: Carlino, Paula ; Lectura y escritura con fines epistémicos en las diversas asignaturas: cuestionando su transparencia para enfocarlas como herramientas de aprendizaje, objetos de enseñanza y problemas de investigación. Data: 2016. Resum: Conferència que analitza els mètodes que es duen a terme en les diverses assignatures per a l'assimilació dels coneixements didàctics i qüestiona la seua transparència com a eines d'aprenentatge, objectes d'ensenyament i problemes de recerca, València, 14 de desembre de 2016. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

La importància de les TIC en la divulgació científica: materials didàctics per a la societat

Autor: Morales, Marcos ; IV Jornades d'estudiants: la diversitat com a ferramenta, València, 4 de juliol de 2016. Data: 2016. Resum: Ponència sobre experiències d'innovació docent en Ciències Socials i Educació en Valors, centrada en la importància científica de les TIC, València, 4 de juliol de 2016. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

De l'aula al territori. Noves formes per noves mirades

Autor: Riera, Maria A. ; VI Jornades d'Investigació, Innovació i Bones Pràctiques en Educació Infantil, València, 2 i 3 de juliol de 2019. Data: 2019. Resum: Conferència al voltant de les noves mirades als espais en Educació Infantil, València, 2 de juliol de 2019. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Línies d’investigació per a l’elaboració del TFG en Didàctica de la Llengua i la Literatura

Autor: Devís, Anna ; Garcia-Raffi, Josep V. ; VI Jornades de TFG. València, 30 i 31 de gener de 2019. Data: 2019. Resum: Xarrada sobre les opcions temàtiques de TFG des del departament de Didàctica de la Llengua i la Literatura. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)