Guia per solucionar els problemes habituals a les aules de Magisteri

Data d'actualització: 07/10/2021 04:07:09

Share with Facebook   Share with Delicious Share with GoogleShare with Meneame Share with Myspace Share with Digg Mail

ID: 71955
Creator: facmagisteri RSS ruluises

Category: Education RSS Education
Clasification Unesco: Pedagogy::Teacher training and employment::Other
Description: Autor: d'Audiovisuals, Laboratori ; Guia audiovisual en valencià per a l'ús adequat de les aules de Magisteri. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)
Labels: ajuda; aules; audiovisual; guia; Magisteri; pdf; àudio; imatge; internet; pissarra; digital; interactiva
Resolution:
Score: Sense puntuacio (puntuar).
License CC: Reconocimiento - NoComercial - SinObraDerivada (by-nc-nd)
Visits: 212


No comments
related videos

Jornades d'investigació educativa de la Facultat de Magisteri 2019, dia 28 vesprada

Autor: Parra Villena, Arantxa; Morales Hernández, Antonio José; Echegoyen, Yolanda; Verdugo-Perona, José Javier; Solaz-Portolés, Joan Josep; Souto, Xosé M.; Morote, Álvaro; Jornades d'investigació educativa de la Facultat de Magisteri, 28-31 d'octubre de 2019. Data: 2019. Resum: Conferències sobre investigació educativa en didàctiques específiques. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Taula redona sobre el TILC

Autor: Coscollà, Inma ; Solbes, Jordi ; Huerta, Pedro ; Peiró, Carme ; Martínez Bonafé, Àngels ; García Pastor, Marula ; IV Jornades d'Experiències Plurilingües: La integració de llengües i continguts en una escola plurilingüe, València, 19-21 de setembre de 2016. Data: 2016. Resum: Taula redona sobre el TILC segons l'experiències de professorat de Magisteri de diferents didàctiques, València, 20 de setembre de 2016. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Documental 'La escuela gris'. Metodología y enfoque psicopedagógico en la materia de Geografía e Historia

Autor: Lloret, Neus ; Gil, África ; Jiménez, David ; IV Jornades d'estudiants: la diversitat com a ferramenta, València, 4 de juliol de 2016. Data: 2016. Resum: Ponència sobre experiències d'innovació docent en Ciències Socials i Educació en Valors, centrada en l'ús del documental com a ferramenta didàctica, València, 4 de juliol de 2016. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Experiències d'educació multilingüe a l'escola (CEIP Tirant lo Blanc d'Alzira)

Autor: Candel, Rosa ; Niclós, Susi ; Collado, Dolors ; III Jornades d'Experiències Plurilingües: La integració de llengües en l'educació primària i secundària, València, 14-16 de setembre de 2015. Data: 2015. Resum: Intervenció al voltant de les experiències d'educació multilingüe al CEIP Tirant lo Blanc d'Alzira, València, 15 de setembre de 2015. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

La Xirivella de Muntaner

Autor: Alemany, Maria ; Bayarri, Helena ; Requena, Neus ; IV Jornades d'estudiants: la diversitat com a ferramenta, València, 4 de juliol de 2016. Data: 2016. Resum: Ponència sobre experiències d'innovació docent en Llengua i Literatura, centrada en la Xirivella de Muntaner, València, 4 de juliol de 2016. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)