¬ŅC√≥mo editar y previsualizar un cuestionario en el Aula Virtual?

Data d'actualització: 04/05/2020 06:44:24

Share with Facebook   Share with Delicious Share with GoogleShare with Meneame Share with Myspace Share with Digg Mail

ID: 61683
Creator: facmagisteri RSS ruluises
URL: https://mmedia.uv.es/html5/g/facmagisteri/61683_aeeditarcuest.mp4
Embed code:
<video poster="https://mmedia.uv.es/g?user=ruluises&path=/facmagisteri/&name=aeeditarcuest.mp4&resource_id=61683" controls="" autoplay="" autobuffer="" controlslist="nodownload">
<source src="https://mmedia.uv.es/html5/g/facmagisteri/61683_aeeditarcuest.mp4" type="video/mp4">
</video>

Category: Education RSS Education
Clasification Unesco: Pedagogy::Teacher training and employment
Description: Autor: Esteve, Anna ; Videotutorial. Data: 2020. Resum: Videotutorial al voltant de l'edici√≥ i previsualitzaci√≥ de q√ľestionaris en l'Aula Virtual. Producci√≥: Anna Esteve
Labels: videotutorial; tutorial; aula; virtual; magisteri; qüestionari; edició; previsualització;
Resolution:  1920 x 1080  16:9
Score: Sense puntuacio (puntuar).
License CC: Reconocimiento - NoComercial - CompartirIgual (by-nc-sa)
Visits: 477


No comments
related videos

Presentació del documental "Mestres de la terra, el moviment Freinet al País Valencià"

Autor: Agull√≥, M¬™ del Carmen; Zurriaga, Ferran; Ord√≥√Īez, Estrella; Beltr√°n, Jos√©; Data: 2022. Resum: Presentaci√≥ del documental "Mestres de la terra" i xerrada amb Ferran Zurriaga al voltant del moviment Freinet al Pa√≠s Valenci√†. Producci√≥: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Gamificació i ruta literària

Autor: Fojas, Federico ; IV Jornades d'estudiants: la diversitat com a ferramenta, València, 4 de juliol de 2016. Data: 2016. Resum: Ponència sobre experiències d'innovació docent en Llengua i Literatura, centrada en l'aplicació de la gamificació a una ruta literària, València, 4 de juliol de 2016. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Jornades d'investigació educativa de la Facultat de Magisteri 2019, dia 31 vesprada

Autor: Bel Mart√≠nez, Juan Carlos; Colomer Rubio, Juan Carlos; Sanjos√©, Vicente; G√≥mez Ferragud, Carlos B.; Mor√≥n Olivares, Eva; G√≥mez, √Āngela; Jornades d'investigaci√≥ educativa de la Facultat de Magisteri, 28-31 d'octubre de 2019. Data: 2019. Resum: Confer√®ncies sobre investigaci√≥ educativa en did√†ctiques espec√≠fiques. Producci√≥: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

La meua experiència en l'elaboració del TFG

Autor: Ba√Ī√≥n, Miriam ; III Jornades de TFG. Val√®ncia, 3 i 4 de febrer de 2016. Data: 2016. Resum: Comunicaci√≥ sobre el treball de Fi de Grau. Producci√≥: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

La innovació a debat

Autor: Caballer, Carlos ; Mora, Raquel ; Bertol√≠n, M¬™ √Āngeles ; Benet, Adri√† ; Fern√†ndez, Jorge ; Data: 2019. Resum: Taula redona d'experi√®ncies innovadores amb professorat invitat. Producci√≥: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)