Actividad de los sentidos

Data d'actualització: 29/07/2015 09:50:56

Share with Facebook   Share with Delicious Share with GoogleShare with Meneame Share with Myspace Share with Digg Mail

ID: 42793
Creator: facmagisteri RSS ruluises
URL: https://mmedia.uv.es/html5/g/facmagisteri/42793_actividadsentidos.mp4
Embed code:
<video poster="https://mmedia.uv.es/g?user=ruluises&path=/facmagisteri/&name=actividadsentidos.mp4&resource_id=42793" controls="" autoplay="" autobuffer="" controlslist="nodownload">
<source src="https://mmedia.uv.es/html5/g/facmagisteri/42793_actividadsentidos.mp4" type="video/mp4">
</video>

Category: Education RSS Education
Clasification Unesco: Pedagogy::Teacher training and employment::Training of teachers
Description: Autor: Caro, Alejandro ; III Jornades d'estudiants: Intercanvi d'Experiències d'Innovació Docent, València, 6-7 de juliol de 2015. Data: 2015. Resum: Ponència sobre experiències d'innovació docent en Ciències i Matemàtiques centrada en la relació entre el paisatge i els sentits, València, 6 de juliol de 2015. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)
Labels: educación; formación de maestros; innovación; paisaje; sentidos; hort; experiencias; magisterio; percepción sensorial;
Resolution:  848 x 480  unknown
Score: Sense puntuacio (puntuar).
License CC: Reconocimiento - NoComercial - CompartirIgual (by-nc-sa)
Visits: 584


No comments
related videos

Presentació del documental "Mestres de la terra, el moviment Freinet al País Valencià"

Autor: Agulló, Mª del Carmen; Zurriaga, Ferran; Ordóñez, Estrella; Beltrán, José; Data: 2022. Resum: Presentació del documental "Mestres de la terra" i xerrada amb Ferran Zurriaga al voltant del moviment Freinet al País Valencià. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Gamificació i ruta literària

Autor: Fojas, Federico ; IV Jornades d'estudiants: la diversitat com a ferramenta, València, 4 de juliol de 2016. Data: 2016. Resum: Ponència sobre experiències d'innovació docent en Llengua i Literatura, centrada en l'aplicació de la gamificació a una ruta literària, València, 4 de juliol de 2016. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Jornades d'investigació educativa de la Facultat de Magisteri 2019, dia 31 vesprada

Autor: Bel Martínez, Juan Carlos; Colomer Rubio, Juan Carlos; Sanjosé, Vicente; Gómez Ferragud, Carlos B.; Morón Olivares, Eva; Gómez, Ángela; Jornades d'investigació educativa de la Facultat de Magisteri, 28-31 d'octubre de 2019. Data: 2019. Resum: Conferències sobre investigació educativa en didàctiques específiques. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

La meua experiència en l'elaboració del TFG

Autor: Bañón, Miriam ; III Jornades de TFG. València, 3 i 4 de febrer de 2016. Data: 2016. Resum: Comunicació sobre el treball de Fi de Grau. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

La innovació a debat

Autor: Caballer, Carlos ; Mora, Raquel ; Bertolín, Mª Ángeles ; Benet, Adrià ; Fernàndez, Jorge ; Data: 2019. Resum: Taula redona d'experiències innovadores amb professorat invitat. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)