ID: 54998
Creator: cream
URL: https://mmedia.uv.es/html5/g/cream/54998_PA04_video_18-19_majatu_v8abril.mp4
Embed code:
<video poster="https://mmedia.uv.es/g?user=parsanve&path=/cream/2018_19_proyectos/BioAPS/&name=PA04_video_18-19_majatu_v8abril.mp4&resource_id=54998" controls="" autoplay="" autobuffer="" controlslist="nodownload">
<source src="https://mmedia.uv.es/html5/g/cream/54998_PA04_video_18-19_majatu_v8abril.mp4" type="video/mp4">
</video>
Category: Biochemical
Clasification Unesco: Life sciences::Biochemistry
Description: Autors: Jaren Tutusatus, Vinyet; Ordaz Cruz, MarÃa; Coleto Muñoz, Diego;
Data: 2019
Resum: Els aliments de la nostra dieta són digerits per extraure molècules que ens aporten nutrients, directament, o energia. L’energia l’obtenim per la descomposició d’algunes molècules, principalment glúcids, que han de passar per una sèrie de reaccions enzimà tiques al citoplasma i als mitocondris per proporcionar l’energia, en forma d’ATP, que la cèl·lula necessita.
Producció: Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa (http://www.uv.es/sfpie)
Música: BDKSonic-Etheral Corporate Logo / Matti Paalanen_ Audio Logo / General fuzz-Comfort zone
Labels: cicle de Krebs, glicòlisi, ATP, mitocondri, energia, bioAPS19
Resolution: 1920 x 1080
16:9
Score: Sense puntuacio (puntuar).
License CC: Reconocimiento - NoComercial - SinObraDerivada (by-nc-nd)
Visits: 542
Autor: GarcÃa Justicia, David; Data: 2019; Resum: Friedrich Hegel sentencia la mort de l’art (romà ntic) i Alexander Scriabin fa música postromà ntica; en aquest vÃdeo interpretem i combinem la història de l’art segons el filòsof alemany i l’obra musical del compositor rus. Aquest vÃdeo és el fruit de treball en el Projecte d’Innovació Educativa dut a terme en l’assignatura d’Estètica i Filosofia de les Arts II del segon curs del grau de Filosofia. Música: Wind Marching For Rain de Puddle of Infinity (YouTube Audio Library)
Autor: Felipo Rollán, Pablo; Data: 2019; Resum: Aquest vÃdeo és el fruit del Projecte d’Innovació Educativa dut a terme en l’assignatura d’Estètica i Filosofia de les Arts II del segon curs del grau de Filosofia. El monòleg pretén abordar en un estil declamatori la disputa entre les concepcions estètiques d’Immanuel Kant i de Georg Wilhelm Friedrich Hegel sobre la bellesa com a quelcom essencialment natural o essencialment artÃstic. Això haurà de servir per a reflexionar sobre com s’articula la dialèctica natura-cultura en l’art, i, a fi de comptes, sobre la naturalesa mateixa de la bellesa. La bellesa és quelcom universal que la raó dictamina? O és quelcom que existeix particularment en cada obra d’art? Trobarem que, en definitiva, preguntar-se què és la bellesa haurà d’implicar necessà riament plantejar també la qüestió de si l’estètica, com a disciplina filosòfica, ha de fer-se “des de dalt†o “des de baixâ€. Música: Wind Marching For Rain de Puddle of Infinity (YouTube Audio Library)
Autor: Imbernón, Francesc; Data: 2018 Resum: Conferencia de Francesc Imbernón Muñoz, Catedrático de Didáctica y Organización Educativa de la Universitat de Barcelona, que habla sobre la dificultad de la innovación en la enseñanza. Esta actividad se encuentra en el marco del Plan de Formación del Impulso al Liderazgo Docente (PILD) que organiza el Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa (SFPIE) de la Universitat de València. Producció: Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa (http://www.uv.es/sfpie)
Autor: Fullana, Jaume; López, Ramón; MartÃnez, Mª Jesús; Data: 2018 Resum: Inauguración del Plan de Formación del Impulso al Liderazgo Docente (PILD) que organiza el Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa (SFPIE) de la Universitat de València, a cargo de Jaume Fullana Mestre (Director General PolÃtica Educativa Conselleria d'Educació), Ramón López MartÃn (Vicerector de PolÃtiques de Formació i Qualitat Educativa) y Mª Jesús MartÃnez Usarralde (Directora del Centre de Formació i Qualitat Manuel Sanchis Guarner) Producció: Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa (http://www.uv.es/sfpie)
Autor: Fabregat, Malena; València,14 de maig de 2012 Data: 2012 Resum: Ponència de Malena Fabregat (Innovatec) on presenta la seua experiència com a Sociòloga en la II Jornada organitzada pel Grup d'Innovació Docent: L'ofici de la sociologia Producció: Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa (http://www.uv.es/sfpie) i el Centre de Recursos Educatius i Aprenentatge Multimèdia (http://cream.uv.es)