La Universitat de València i la Diputació de València oferiran formació sobre transparència política en 15 municipis valencians

Data d'actualització: 21/06/2016 12:24:08

Share with Facebook   Share with Delicious Share with GoogleShare with Meneame Share with Myspace Share with Digg Mail

ID: 45994
Creator: unitatsuport RSS crisoca2
URL: https://mmedia.uv.es/html5/g/unitatsuport/45994_cultura_go_hq.mp4
Embed code:
<video poster="https://mmedia.uv.es/g?user=crisoca2&path=/unitatsuport/&name=cultura_go_hq.mp4&resource_id=45994" controls="" autoplay="" autobuffer="" controlslist="nodownload">
<source src="https://mmedia.uv.es/html5/g/unitatsuport/45994_cultura_go_hq.mp4" type="video/mp4">
</video>

Category: Uncategorized RSS Uncategorized
Clasification Unesco: Political science::Public administration ::Civil service
Description: Professors universitaris experts en aquesta matèria impartiran conferències sobre transparència, participació i rendició de comptes en la gestió local. L'objectiu d'aquestes jornades és formar a representants electes i tècnics municipals, així com a la ciutadania en general, sobre polítiques de Govern Obert.
Labels: transparencia, participación, política
Resolution:  1280 x 720  16:9
Score: Sense puntuacio (puntuar).
License CC: No asignada
Visits: 352


No comments
related videos

Exposició

La Universitat de València inaugurà el passat 28 d'octubre en la Facultat de Geografia i Història una exposició que porta per títol "Arqueologia: visions del passat pensant en el futur", en la qual mostra la seua tasca en defensa del patrimoni arqueològic. Organitzada pel Departament de Prehistòria i Arqueologia, amb el suport del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial.

2ª Trobada Universitat de València- Instituts d'Estudis Comarcals

La segona trobada entre la Universitat i els Instituts d'Estudis Comarcals (IDECOs), organitzada pel Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial i la Federació d'Instituts d'Estudis Comarcals (FIECOV), ha conclòs complint, i fins i tot superant, els objectius previs. No solament ha sigut un fòrum on debatre i aconseguir acords, sinó que a més ha servit per a crear un clima de confiança entre els membres d'ambdues institucions i per a fixar una agenda d'acció molt concreta amb activitats que es duran a terme el pròxim 2013 entre la Unversitat i els IDECOs.

Resum del documental "Paisatges turístics valencians'

Píldora del documental sobre paisatges turístics valencians que es presenta al Jardí Botànic de la Universitat de València el proper 22 de desembre.

Jornada a Alcublas

Més d'un centenar de persones assisteixen a la jornada "Desenvolupament rural, naturalesa i esport". Docents de la Universitat i especialistes en aquest camp han aprofundit en les opcions de desenvolupament d'Alcublas, lligades a la naturalesa i a l'esport.

Càtedra Protecció ciutadana-Policia local de València. PROTECPOL

La presentació va ser el divendres 3 de juny en l'edifici històric de la Nau. La Càtedra PROTECPOL naix de la voluntat d'ambdues institucions per dur a terme activitats culturals, de formació, recerca i divulgació científica, orientades a aprofundir en el coneixement i difusió dels aspectes relacionats amb la Protecció Ciutadana en la capital.