Sessió de comunicacións sobre innovació a Educació Secundària

Data d'actualització: 22/09/2017 04:31:21

Share with Facebook   Share with Delicious Share with GoogleShare with Meneame Share with Myspace Share with Digg Mail

ID: 49251
Creator: facmagisteri RSS ruluises
URL: https://mmedia.uv.es/html5/g/facmagisteri/49251_comedsecundaria.mp4
Embed code:
<video poster="https://mmedia.uv.es/g?user=ruluises&path=/facmagisteri/&name=comedsecundaria.mp4&resource_id=49251" controls="" autoplay="" autobuffer="" controlslist="nodownload">
<source src="https://mmedia.uv.es/html5/g/facmagisteri/49251_comedsecundaria.mp4" type="video/mp4">
</video>

Category: Education RSS Education
Clasification Unesco: Pedagogy::Teacher training and employment::Training of teachers
Description: Autor: Mira, Arnaldo ; Segura, Ricard ; Martí, Susana María ; Martínez, María ; Ruiz, Francesc ; I Trobada d’experiències d’innovació, València, 29, 30 de juny i 1 de juliol. Data: 2017. Resum: Sessió de comunicacions al voltant de la innovació a Educació Secundària. València, 30 de juny de 2017. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)
Labels: secundària; innovació; educació; didàctica; projectes; història; mestres; comunicacions; trobada; experimentació; eso; ciències; socials; blog; debat; exploracions; àmbit; sociolingüístic; institut;
Resolution:  1280 x 720  16:9
Score: Sense puntuacio (puntuar).
License CC: Reconocimiento - NoComercial - CompartirIgual (by-nc-sa)
Visits: 374


No comments
related videos

Taula redona: Reptes i oportunitats de l'ensenyament plurilingüe a l'aula

Autor: Coscollà, Inma ; Botella, Dídac ; Espí, Ángeles ; Morte, Maribel ; Boscà, Maite ; Gascón, Adela ; Costa, Adela ; III Jornades d'Experiències Plurilingües: La integració de llengües en l'educació primària i secundària, València, 14-16 de setembre de 2015. Data: 2015. Resum: Taula redona al voltant de les experiències d'educació plurilingüe a diferents col·legis i instituts, València, 16 de setembre de 2015. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Jornades d'investigació educativa de la Facultat de Magisteri 2019, dia 28 vesprada

Autor: Parra Villena, Arantxa; Morales Hernández, Antonio José; Echegoyen, Yolanda; Verdugo-Perona, José Javier; Solaz-Portolés, Joan Josep; Souto, Xosé M.; Morote, Álvaro; Jornades d'investigació educativa de la Facultat de Magisteri, 28-31 d'octubre de 2019. Data: 2019. Resum: Conferències sobre investigació educativa en didàctiques específiques. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Cloenda de les Jornades

Autor: Nicolàs, Miquel ; Devís, Anna ; IV Jornades d'Experiències Plurilingües: La integració de llengües i continguts en una escola plurilingüe, València, 19-21 de setembre de 2016. Data: 2016. Resum: Cloenda de les IV Jornades d'Experiències Plurilingües amb la participació de les persones abans esmentades, València, 21 de setembre de 2016. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Enllaços a MMedia de la Facultat de Magisteri - desembre 2019

Data: 2019. Resum: Llistat de enllaços audiovisuals de la Facultat de Magisteri a MMedia, el servidor multimèdia de la Universitat de València. Versió actualitzada fins a desembre de 2019. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Concert Hall Facultat de Magisteri - Pianissimas "Dones compositores"

Autor: Pleguezuelo, Mar; Belenguer, Marta; Beses, Maite; Cuartero, Marta; Cicle Concert Hall. Data: 2022. Resum: Concert de piano d'obres de dones compositores, interpretades a quatre, sis i huit mans (Pianissimas) en el Hall de la Facultat de Magisteri. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)