Presentació màster universitari d' investigació en didàctiques específiques

Data d'actualització: 08/10/2019 11:07:09

Share with Facebook   Share with Delicious Share with GoogleShare with Meneame Share with Myspace Share with Digg Mail

ID: 55759
Creator: facmagisteri RSS clatorrc
Category: Education RSS Education
Clasification Unesco: Pedagogy::Teacher training and employment
Description: autor:Manuel Monfort, Barberá, Óscar ; Presentació màster universitari d'investigació en didàctiques específiques. Conferència "Malditos problemas".València, 25 de setembre de 2019.Data: 2019. Resum: Presentació del màster i conferència sobre l'aproximació a diferents maneres de raonament que permeten afrontar amb garanties la realització de treballs universitaris. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri).
Labels: màster; educació; problemes; raonament;
Resolution:  1920 x 1080  16:9
Score: Sense puntuacio (puntuar).
License CC: Reconocimiento - NoComercial - CompartirIgual (by-nc-sa)
Visits: 43


No comments
related videos

De la pluja d'idees al disseny d'una investigació com a TFG

Autor: Angulo, Tanya ; IV Jornades de TFG. València, 1 i 2 de febrer de 2017. Data: 2017. Resum:Com encarar el TFG. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Investigar desde el aula de Educación Infantil

Autor: Salinas, Bernardino ; IV Jornades de TFG. València, 1 i 2 de febrer de 2017. Data: 2017. Resum: Com investigar a les aules de Educació Infantil, idees per al TFG. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Per qué jo no puc?

Autor: López Juez, Mª Jesús ; II Jornades d'Investigació, Innovació i Bones Pràctiques en Educació Infantil i Primària, València, 1-3 de juliol de 2015. Data: 2015. Resum: Conferència sobre les bases neurològiques dels problemes d'aprenentatge. València, 3 de juliol de 2015. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

¿Y a esto le llaman innovación?, ¿Por qué?

Autor: Salinas, Bernardino ; III Jornadas de innovación docente en la educación superior. Valencia, 15 julio de 2014. Data: 2014. Resum: Ponencia sobre como se decide cuando algo se considera o no innovación en docencia. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Servicios

Informació sobre les biblioteques de la Universitat de València.