Com s'escriu una novel·la policíaca?

Data d'actualització: 08/05/2015 07:22:12

Share with Facebook   Share with Delicious Share with GoogleShare with Meneame Share with Myspace Share with Digg Mail

ID: 42227
Creator: facmagisteri RSS sujaes
URL: https://mmedia.uv.es/html5/g/facmagisteri/42227_andreumartin.mp4
Embed code:
<video poster="https://mmedia.uv.es/g?user=sujaes&path=/facmagisteri/&name=andreumartin.mp4&resource_id=42227" controls="" autoplay="" autobuffer="" controlslist="nodownload">
<source src="https://mmedia.uv.es/html5/g/facmagisteri/42227_andreumartin.mp4" type="video/mp4">
</video>

Category: Education RSS Education
Clasification Unesco: Pedagogy::Teacher training and employment::Training of teachers
Description: Autor: Martin, Andreu; València, 4 de maig de 2015. Data: 2015. Resum: Xarrada a càrrec de l'escriptor Andreu Martin sobre com escriu ell una novel·la policíaca, dins de l'Aula de Lectura i Escriptura. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)
Labels: educación, lengua, literatura, Andreu Martin, formación de maestros, formación del profesorado, Aula de Lectura i Escriptura
Resolution:  1280 x 720  16:9
Score: Sense puntuacio (puntuar).
License CC: Reconocimiento - NoComercial - CompartirIgual (by-nc-sa)
Visits: 516


No comments
related videos

La meua experiència en l'elaboració del TFG

Autor: Saporta, Vicente ; Boronat, J√ļlia ; II Jornades de TFG. Val√®ncia, 3 i 4 de mar√ß de 2015. Data: 2015. Resum: Comunicaci√≥ dels alumnes Vicente Saporta i J√ļlia Boronat sobre el treball de Fi de Grau . Producci√≥: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Coeducació en l'Educació Física

Autor: Soler, Susanna; Curs d'Educació Física Critica. Data: 2014. Resum: Xarrada sobre com aplicar la coeducació a l'ensenayment de l'educació física. Producció: Facultat de Magisteri (www.uv.es/magisteri)

Formas corporales

Autor: Planella, Jordi ; I Congreso internacional educación artística y diversidad sexual. Valencia, 13-14 noviembre de 2014. Data: 2014 Resum: Conferencia inaugural a cargo de Jordi Planella de la UOC sobre el valor de las formas corporales y del cuerpo en la pedagogía. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Pedagogia critica

Autor: Martínez Bonafé, Jaume; Curs d'Educació Física Critica. Data: 2014. Resum: Xarrada sobre com la pedagogia critica pot aplicar-se a l'ensenayment de l'educació física. Producció: Facultat de Magisteri (www.uv.es/magisteri)

Toward the Development of your Thoughts through Academic Writing: Basic Techniques and Criteria for the TFG

Autor: Reyes, Agustín ; II Jornades de TFG. València, 3 i 4 de març de 2015. Data: 2015. Resum: Conferencia a cerca de cómo transformar los pensamientos en una buena escritura académica. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)