Documental 'La escuela gris'. Metodología y enfoque psicopedagógico en la materia de Geografía e Historia

Data d'actualització: 13/09/2016 04:49:12

Share with Facebook   Share with Delicious Share with GoogleShare with Meneame Share with Myspace Share with Digg Mail

ID: 46595
Creator: facmagisteri RSS ruluises
URL: https://mmedia.uv.es/html5/g/facmagisteri/46595_documescgris.mp4
Embed code:
<video poster="https://mmedia.uv.es/g?user=ruluises&path=/facmagisteri/&name=documescgris.mp4&resource_id=46595" controls="" autoplay="" autobuffer="" controlslist="nodownload">
<source src="https://mmedia.uv.es/html5/g/facmagisteri/46595_documescgris.mp4" type="video/mp4">
</video>

Category: Education RSS Education
Clasification Unesco: Pedagogy::Teacher training and employment::Training of teachers
Description: Autor: Lloret, Neus ; Gil, √Āfrica ; Jim√©nez, David ; IV Jornades d'estudiants: la diversitat com a ferramenta, Val√®ncia, 4 de juliol de 2016. Data: 2016. Resum: Pon√®ncia sobre experi√®ncies d'innovaci√≥ docent en Ci√®ncies Socials i Educaci√≥ en Valors, centrada en l'√ļs del documental com a ferramenta did√†ctica, Val√®ncia, 4 de juliol de 2016. Producci√≥: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)
Labels: geografía, historia, hort, documenta, escuela, gris, metodología, materia, hort, jornades, ieducarts, ciències, socials, educació, valors, magisteri, pedagogía, psicopedagogía,
Resolution:  1280 x 720  16:9
Score: Sense puntuacio (puntuar).
License CC: Reconocimiento - NoComercial - CompartirIgual (by-nc-sa)
Visits: 366


No comments
related videos

Jornades d'investigació educativa de la Facultat de Magisteri 2019, dia 30 vesprada

Autor: Lahuerta Contell, Sara; L√≥pez Castell√≥, Ra√ļl; Jornades d'investigaci√≥ educativa de la Facultat de Magisteri, 28-31 d'octubre de 2019. Data: 2019. Resum: Confer√®ncies sobre investigaci√≥ educativa en did√†ctiques espec√≠fiques. Producci√≥: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Aprenentatge del nombre: ciència i art

Autor: Berjas, Pedro ; Cicle de conferències: Aproximació a les matemàtiques a infantil i primària. València, 8, 10, 22 i 30 de maig. Data: 2017. Resum: Aquesta conferència va dirigida a crear consciència de la importància que té basar-se en estudis i mètodes contrastats científicament, i que troben en el joc el millor aliat per a la pràctica docent. Tanmateix, destacar el potencial i la relació tan directa que té l'art amb les matemàtiques. València, 10 de maig de 2017. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Reunión informativa: Máster Universitario en Investigación en Didácticas Específicas

Autor: Monfort, Manuel ; Devís, Anna ; Data: 2019. Resum: Reunión informativa sobre el Máster Universitario en Investigación en Didácticas Específicas. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

¬ŅC√≥mo visualizar los resultados y calificar un cuestionario en el aula virtual?

Autor: Esteve, Anna ; Videotutorial. Data: 2020. Resum: Videotutorial al voltant de la visualitzaci√≥ de resultats i la qualificaci√≥ de q√ľestionaris en l'Aula Virtual. Producci√≥: Anna Esteve

Elaboración de recursos propios manuales aplicados a la Educación Infantil

Autor: Lagarreta, Javier ; III Jornades d'estudiants: Intercanvi d'Experiències d'Innovació Docent, València, 6-7 de juliol de 2015. Data: 2015. Resum: Ponència sobre l'elaboració de recursos manuals per a l'Educació Infantil, València, 6 de juliol de 2015. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)