Sessió de comunicacións sobre innovació a Educació Infantil

Data d'actualització: 04/08/2017 10:30:08

Share with Facebook   Share with Delicious Share with GoogleShare with Meneame Share with Myspace Share with Digg Mail

ID: 49096
Creator: facmagisteri RSS ruluises
URL: https://mmedia.uv.es/html5/g/facmagisteri/49096_comedinfantil.mp4
Embed code:
<video poster="https://mmedia.uv.es/g?user=ruluises&path=/facmagisteri/&name=comedinfantil.mp4&resource_id=49096" controls="" autoplay="" autobuffer="" controlslist="nodownload">
<source src="https://mmedia.uv.es/html5/g/facmagisteri/49096_comedinfantil.mp4" type="video/mp4">
</video>

Category: Education RSS Education
Clasification Unesco: Pedagogy::Teacher training and employment::Training of teachers
Description: Autor: Carbó, Liliana ; Donet, Estefania ; Burgos, María José ; de Vicente, Yolanda ; Cantó, José ; I Trobada d’experiències d’innovació, València, 29, 30 de juny i 1 de juliol. Data: 2017. Resum: Sessió de quatre comunicacions al voltant de la innovació a Educació Infantil. València, 29 de juny de 2017. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)
Labels: innovació; educació; ciències; socials; didàctica; infantil; comunicacions; trobada; benvinguda; projecte; espai; sensorial; història; compenses; Ontinyent; experimentació;
Resolution:  1280 x 720  16:9
Score: Sense puntuacio (puntuar).
License CC: Reconocimiento - NoComercial - CompartirIgual (by-nc-sa)
Visits: 1079


No comments
related videos

De l'aula al territori. Noves formes per noves mirades

Autor: Riera, Maria A. ; VI Jornades d'Investigació, Innovació i Bones Pràctiques en Educació Infantil, València, 2 i 3 de juliol de 2019. Data: 2019. Resum: Conferència al voltant de les noves mirades als espais en Educació Infantil, València, 2 de juliol de 2019. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Reunión informativa: Máster Universitario en Investigación en Didácticas Específicas

Autor: Monfort, Manuel ; Devís, Anna ; Data: 2019. Resum: Reunión informativa sobre el Máster Universitario en Investigación en Didácticas Específicas. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Reptes i reflexions per a l'ús responsable, crític i segur d'Internet

Autor: Martínez, Ricard ; Cabedo, Vicente ; Fullana, Màrius Josep ; Díaz, Ana ; Játiva, Ricardo ; Díaz, José ; Safer Internet Day: Reptes i reflexions per a l'ús responsable, crític i segur d'Internet. València, 6 de febrer de 2018. Data: 2018. Resum: Taula redona al voltant de l'ús d'Internet i la seguretat dels menors davant les noves tecnologies i xarxes socials. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Experiències d'educació multilingüe a l'escola (CEIP Tirant lo Blanc d'Alzira)

Autor: Candel, Rosa ; Niclós, Susi ; Collado, Dolors ; III Jornades d'Experiències Plurilingües: La integració de llengües en l'educació primària i secundària, València, 14-16 de setembre de 2015. Data: 2015. Resum: Intervenció al voltant de les experiències d'educació multilingüe al CEIP Tirant lo Blanc d'Alzira, València, 15 de setembre de 2015. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

La necessitat de transformació de l'Educació Infantil

Autor: Ferri, Gino ; Compartir i Créixer. I Jornades d'intercanvi d'experiències a l'Educació Infantil, València, 2 i 3 de maig de 2017. Data: 2017. Resum: Ponència al voltant dels canvis necessaris per a la transformació de l'Educació Infantil, València, 2 de maig de 2017. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)