Joan Brossa a primària: una proposta poètica

Data d'actualització: 18/09/2015 05:30:08

Share with Facebook   Share with Delicious Share with GoogleShare with Meneame Share with Myspace Share with Digg Mail

ID: 43048
Creator: facmagisteri RSS ruluises
URL: https://mmedia.uv.es/html5/g/facmagisteri/43048_brossaprimaria.mp4
Embed code:
<video poster="https://mmedia.uv.es/g?user=ruluises&path=/facmagisteri/&name=brossaprimaria.mp4&resource_id=43048" controls="" autoplay="" autobuffer="" controlslist="nodownload">
<source src="https://mmedia.uv.es/html5/g/facmagisteri/43048_brossaprimaria.mp4" type="video/mp4">
</video>

Category: Education RSS Education
Clasification Unesco: Pedagogy::Teacher training and employment::Training of teachers
Description: Autor: Oller, Alba ; III Jornades d'estudiants: Intercanvi d'Experiències d'Innovació Docent, València, 6-7 de juliol de 2015. Data: 2015. Resum: Ponència sobre una proposta docent al voltant del poeta Joan Brossa, València, 6 de juliol de 2015. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)
Labels: poesia; Joan Brossa; primària; llengua; literatura; innovació; proposta poètica; ponència; magisteri; docent; literatura catalana;
Resolution:  1920 x 1080  16:9
Score: Sense puntuacio (puntuar).
License CC: Reconocimiento - NoComercial - CompartirIgual (by-nc-sa)
Visits: 401


No comments
related videos

Tiempo y escuela

Autor: Gabaldón, Daniel ; VII Jornades TFG de la Facultat de Magisteri, 29 i 30 de gener de 2020. Data: 2020. Resum: Conferència sobre la relació de l'escola i el temps. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

De l'aula al territori. Noves formes per noves mirades

Autor: Riera, Maria A. ; VI Jornades d'Investigació, Innovació i Bones Pràctiques en Educació Infantil, València, 2 i 3 de juliol de 2019. Data: 2019. Resum: Conferència al voltant de les noves mirades als espais en Educació Infantil, València, 2 de juliol de 2019. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Línies d’investigació per a l’elaboració del TFG en Didàctica de la Llengua i la Literatura

Autor: Devís, Anna ; Garcia-Raffi, Josep V. ; VI Jornades de TFG. València, 30 i 31 de gener de 2019. Data: 2019. Resum: Xarrada sobre les opcions temàtiques de TFG des del departament de Didàctica de la Llengua i la Literatura. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Lectura y escritura con fines epistémicos en las diversas asignaturas

Autor: Carlino, Paula ; Lectura y escritura con fines epist√©micos en las diversas asignaturas: cuestionando su transparencia para enfocarlas como herramientas de aprendizaje, objetos de ense√Īanza y problemas de investigaci√≥n. Data: 2016. Resum: Confer√®ncia que analitza els m√®todes que es duen a terme en les diverses assignatures per a l'assimilaci√≥ dels coneixements did√†ctics i q√ľestiona la seua transpar√®ncia com a eines d'aprenentatge, objectes d'ensenyament i problemes de recerca, Val√®ncia, 14 de desembre de 2016. Producci√≥: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

La integraci√≥ de lleng√ľes en el sistema educatiu basc: disseny, experi√®ncies, resultats

Autor: P√©rez, Mar ; Ruiz, Teresa ; III Jornades d'Experi√®ncies Pluriling√ľes: La integraci√≥ de lleng√ľes en l'educaci√≥ prim√†ria i secund√†ria, Val√®ncia, 14-16 de setembre de 2015. Data: 2015. Resum: Confer√®ncia sobre el disseny i les experi√®ncies de la integraci√≥ de lleng√ľes en el sistema educatiu basc, Val√®ncia, 14 de setembre de 2015. Producci√≥: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)