Mesas de creadorAS: Creación intelectual

Data d'actualització: 17/09/2019 05:07:20

Share with Facebook   Share with Delicious Share with GoogleShare with Meneame Share with Myspace Share with Digg Mail

ID: 55378
Creator: facmagisteri RSS ruluises
URL: https://mmedia.uv.es/html5/g/facmagisteri/55378_aegspascualitarosa.mp4
Embed code:
<video poster="https://mmedia.uv.es/g?user=ruluises&path=/facmagisteri/&name=aegspascualitarosa.mp4&resource_id=55378" controls="" autoplay="" autobuffer="" controlslist="nodownload">
<source src="https://mmedia.uv.es/html5/g/facmagisteri/55378_aegspascualitarosa.mp4" type="video/mp4">
</video>

Category: Education RSS Education
Clasification Unesco: Pedagogy::Teacher training and employment::Other
Description: Autor: Morote, Pascuala ; Rodríguez Magda, Rosa Mª ; XXIX Congreso Internacional de la Asociación de Estudios de Género y Sexualidades (AEGS), València, 17-20 de juliol de 2019. Data: 2019. Resum: Taula de dues ponències, una al voltant de la literatura de tradició oral i un altra a propòsit del concepte de transmodernitat i les seues implicacions, València, 18 de juliol de 2019. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)
Labels: creación; cultura; mujeres; intelectual; educación; literatura; oral; intercultural; mesa; taula; AEGS; transmodernidad; transidentidad; creadoras; congreso; internacional; estudios; género; sexualidades;
Resolution:  1280 x 720  16:9
Score: Sense puntuacio (puntuar).
License CC: Reconocimiento - NoComercial - CompartirIgual (by-nc-sa)
Visits: 381


No comments
related videos

Adaptació al medi en Educació Infantil a partir de les matemàtiques: una proposta didàctica

Autor: Peña, Desirée ; IV Jornades d'estudiants: la diversitat com a ferramenta, València, 4 de juliol de 2016. Data: 2016. Resum: Ponència sobre experiències d'innovació docent en Ciències i Matemàtiques centrada en la relació de les Matemàtiques i l'adaptació al medi, València, 4 de juliol de 2016. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Reunión informativa: Máster Universitario en Investigación en Didácticas Específicas

Autor: Monfort, Manuel ; Devís, Anna ; Data: 2019. Resum: Reunión informativa sobre el Máster Universitario en Investigación en Didácticas Específicas. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Elaboración de recursos propios manuales aplicados a la Educación Infantil

Autor: Lagarreta, Javier ; III Jornades d'estudiants: Intercanvi d'Experiències d'Innovació Docent, València, 6-7 de juliol de 2015. Data: 2015. Resum: Ponència sobre l'elaboració de recursos manuals per a l'Educació Infantil, València, 6 de juliol de 2015. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Taula redona: Experiències d'innovació a l'Educació Infantil

Autor: Benavent, María; Mora, Raquel ; Cebrián, Carlos ; Montes, Cecilia; Mollà, Enriqueta ; I Jornades Internacionals d'Investigació i Innovació docent. Facultat de Magisteri, 29, 30 i 31 de març de 2022. Data: 2022. Resum: Experiències d'innovació en Educació Infantil. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Experiències d'educació multilingüe a l'escola (IES Andreu Sempere d'Alcoi)

Autor: Martínez, Jesús ; III Jornades d'Experiències Plurilingües: La integració de llengües en l'educació primària i secundària, València, 14-16 de setembre de 2015. Data: 2015. Resum: Intervenció al voltant de les experiències d'educació multilingüe a l'institut IES Andreu Sempere d'Alcoi, València, 15 de setembre de 2015. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)