La col·laboració Universitat-Escola en la formació inicial de mestres d'Educació Infantil: un projecte de llarg recorregut a Ontinyent

Data d'actualització: 10/05/2022 03:39:01

Share with Facebook   Share with Delicious Share with GoogleShare with Meneame Share with Myspace Share with Digg Mail

ID: 73681
Creator: facmagisteri RSS ruluises
URL: https://mmedia.uv.es/html5/g/facmagisteri/73681_29mconfjcanto.mp4
Embed code:
<video poster="https://mmedia.uv.es/g?user=ruluises&path=/facmagisteri/&name=29mconfjcanto.mp4&resource_id=73681" controls="" autoplay="" autobuffer="" controlslist="nodownload">
<source src="https://mmedia.uv.es/html5/g/facmagisteri/73681_29mconfjcanto.mp4" type="video/mp4">
</video>

Category: Education RSS Education
Clasification Unesco: Pedagogy::Teacher training and employment::Training of teachers
Description: Autor: Cantó, José ; I Jornades Internacionals d'Investigació i Innovació docent. Facultat de Magisteri, 29, 30 i 31 de març de 2022. Data: 2022. Resum: Conferència sobre la col·laboració Universitat-Escola en Educació Infantil a Ontinyent. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)
Labels: universitat; escola; educació; infantil; Ontinyent; facultat; magisteri; formació; jornades; internacionals; innovació; investigació; docent;
Resolution:  1920 x 1080  16:9
Score: Sense puntuacio (puntuar).
License CC: Reconocimiento - NoComercial - CompartirIgual (by-nc-sa)
Visits: 274


No comments
related videos

Del jo al nosaltres. Peripècies grupals en la infància primerenca

Autor: Díez, Mª Carmen ; V Jornades d'Investigació, Innovació i Bones Pràctiques en Educació Infantil, València, 3 i 4 de juliol de 2018. Data: 2018. Resum: Conferència al voltant de les peripècies grupals en infantil, València, 3 de juliol de 2018. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Taula redona. Investigació i aules: el vincle necessari

Autor: García-Folgado, María José; Solbes, Jordi; Souto, Xosé M. ; Rodríguez, Carmen ; Martos, Daniel ; Sessió de presentació del MUIDE. Data: 2021. Resum: Taula redona sobre investigació i aules en la sessió de presentació del Màster Universitari en Investigació en Didàctiques Específiques (MUIDE). Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Concert Hall Facultat de Magisteri - Trio Mels

Autor: Lallart, Mireia; Asensi, Àngels; Font, Elena; Cicle Concert Hall. Data: 2022. Resum: Concert de piano, violoncel i veu de soprano (Trio Mels) en el Hall de la Facultat de Magisteri. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Sessió de relators a càrrec de Mara Fuertes i Mariona Casas-DEseures

Autor: Casas-Deseures, Mariona ; Fuertes, Mara ; II International Conference on Teaching Grammar. València, 27-29 de gener de 2016. Data: 2016. Resum: Sessió de relators del II Congrés Internacional sobre l'Ensenyament de la Gramàtica. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Storybird: recurso didáctico para desarrollar una visión crítica ante la infoxicación

Autor: Caro, Alejandro ; Verdeguer, Marlene ; III Jornades d'estudiants: Intercanvi d'Experiències d'Innovació Docent, València, 6-7 de juliol de 2015. Data: 2015. Resum: Ponència sobre un recurs didàctic al voltant de l'excés d'informació que provoca en el receptor una incapacitat per a comprendre-la i assimilar-la, València, 6 de juliol de 2015. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)