Consideraciones odontológicas en pacientes con patología endocrino-metabólica

Data d'actualització: 02/11/2016 01:04:06

Share with Facebook   Share with Delicious Share with GoogleShare with Meneame Share with Myspace Share with Digg Mail

ID: 47077
Creator: cream RSS parsanve
URL: https://mmedia.uv.es/html5/g/cream/47077_silvestrerangil.mp4
Embed code:
<video poster="https://mmedia.uv.es/g?user=parsanve&path=/cream/Proyectos_Docentic/SpecialodontoII/SilvestreRangil/&name=silvestrerangil.mp4&resource_id=47077" controls="" autoplay="" autobuffer="" controlslist="nodownload">
<source src="https://mmedia.uv.es/html5/g/cream/47077_silvestrerangil.mp4" type="video/mp4">
</video>

Category: Medicine RSS Medicine
Clasification Unesco: Medical sciences::Surgery::Stomatology-orthodonty
Description: Autor: Silvestre Rangil, Javier; COnsideraciones odontológicas en pacientes con patología endocrino-metabólica; Fecha: 2013; Resumen: En este video docente explicaremos a grandes rasgos cómo se debe tratar a pacientes con estas patologías, entre las que incluimos la patología de la glándula tiroides, de la glándula paratiroides y de las glándulas suprarrenales; Producción: SFPIE (www.uv.es/sfpie)- VLC Campus.
Labels: manejo odontológico, patología endocrina, tiroides, paratiroides, glándulas suprarrenales, specialodonto, muvies, cameo, pacientes especiales, Silvestre-Rangil, cameo, mUVie
Resolution:  1280 x 720  16:9
Score: Sense puntuacio (puntuar).
License CC: Reconocimiento - NoComercial - CompartirIgual (by-nc-sa)
Visits: 443

No comments
related videos

Hegel y Scriabin

Autor: Garc√≠a Justicia, David; Data: 2019; Resum: Friedrich Hegel sentencia la mort de l‚Äôart (rom√†ntic) i Alexander Scriabin fa m√ļsica postrom√†ntica; en aquest v√≠deo interpretem i combinem la hist√≤ria de l‚Äôart segons el fil√≤sof alemany i l‚Äôobra musical del compositor rus. Aquest v√≠deo √©s el fruit de treball en el Projecte d‚ÄôInnovaci√≥ Educativa dut a terme en l‚Äôassignatura d‚ÄôEst√®tica i Filosofia de les Arts II del segon curs del grau de Filosofia. M√ļsica: Wind Marching For Rain de Puddle of Infinity (YouTube Audio Library)

Bellesa natural i bellesa artística. Un monòleg dramàtic, performàtic i dadaista

Autor: Felipo Roll√°n, Pablo; Data: 2019; Resum: Aquest v√≠deo √©s el fruit del Projecte d‚ÄôInnovaci√≥ Educativa dut a terme en l‚Äôassignatura d‚ÄôEst√®tica i Filosofia de les Arts II del segon curs del grau de Filosofia. El mon√≤leg pret√©n abordar en un estil declamatori la disputa entre les concepcions est√®tiques d‚ÄôImmanuel Kant i de Georg Wilhelm Friedrich Hegel sobre la bellesa com a quelcom essencialment natural o essencialment art√≠stic. Aix√≤ haur√† de servir per a reflexionar sobre com s‚Äôarticula la dial√®ctica natura-cultura en l‚Äôart, i, a fi de comptes, sobre la naturalesa mateixa de la bellesa. La bellesa √©s quelcom universal que la ra√≥ dictamina? O √©s quelcom que existeix particularment en cada obra d‚Äôart? Trobarem que, en definitiva, preguntar-se qu√® √©s la bellesa haur√† d‚Äôimplicar necess√†riament plantejar tamb√© la q√ľesti√≥ de si l‚Äôest√®tica, com a disciplina filos√≤fica, ha de fer-se ‚Äúdes de dalt‚ÄĚ o ‚Äúdes de baix‚ÄĚ. M√ļsica: Wind Marching For Rain de Puddle of Infinity (YouTube Audio Library)

La difícil però gratificant tasca d'ensenyar i innovar en l'educació

Autor: Imbern√≥n, Francesc; Data: 2018 Resum: Conferencia de Francesc Imbern√≥n Mu√Īoz, Catedr√°tico de Did√°ctica y Organizaci√≥n Educativa de la Universitat de Barcelona, que habla sobre la dificultad de la innovaci√≥n en la ense√Īanza. Esta actividad se encuentra en el marco del Plan de Formaci√≥n del Impulso al Liderazgo Docente (PILD) que organiza el Servei de Formaci√≥ Permanent i Innovaci√≥ Educativa (SFPIE) de la Universitat de Val√®ncia. Producci√≥: Servei de Formaci√≥ Permanent i Innovaci√≥ Educativa (http://www.uv.es/sfpie)

Inauguración del Plan de Formación del Impulso al Liderazgo Docente (PILD)

Autor: Fullana, Jaume; L√≥pez, Ram√≥n; Mart√≠nez, M¬™ Jes√ļs; Data: 2018 Resum: Inauguraci√≥n del Plan de Formaci√≥n del Impulso al Liderazgo Docente (PILD) que organiza el Servei de Formaci√≥ Permanent i Innovaci√≥ Educativa (SFPIE) de la Universitat de Val√®ncia, a cargo de Jaume Fullana Mestre (Director General Pol√≠tica Educativa Conselleria d'Educaci√≥), Ram√≥n L√≥pez Mart√≠n (Vicerector de Pol√≠tiques de Formaci√≥ i Qualitat Educativa) y M¬™ Jes√ļs Mart√≠nez Usarralde (Directora del Centre de Formaci√≥ i Qualitat Manuel Sanchis Guarner) Producci√≥: Servei de Formaci√≥ Permanent i Innovaci√≥ Educativa (http://www.uv.es/sfpie)

II Jornada Eixides professionals dels estudis de Sociologia (Parte 1)

Autor: Fabregat, Malena; València,14 de maig de 2012 Data: 2012 Resum: Ponència de Malena Fabregat (Innovatec) on presenta la seua experiència com a Sociòloga en la II Jornada organitzada pel Grup d'Innovació Docent: L'ofici de la sociologia Producció: Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa (http://www.uv.es/sfpie) i el Centre de Recursos Educatius i Aprenentatge Multimèdia (http://cream.uv.es)