Trobada d'UniMajors-Gandia i UniSocietat-Ontinyent al Jardí Botànic

Data d'actualització: 11/02/2016 09:12:17

Share with Facebook   Share with Delicious Share with GoogleShare with Meneame Share with Myspace Share with Digg Mail

ID: 45018
Creator: unitatsuport RSS crisoca2
URL: https://mmedia.uv.es/html5/g/unitatsuport/45018_vtr_encuentro_unimajors.mp4
Embed code:
<video poster="https://mmedia.uv.es/g?user=crisoca2&path=/unitatsuport/&name=vtr_encuentro_unimajors.mp4&resource_id=45018" controls="" autoplay="" autobuffer="" controlslist="nodownload">
<source src="https://mmedia.uv.es/html5/g/unitatsuport/45018_vtr_encuentro_unimajors.mp4" type="video/mp4">
</video>

Category: Uncategorized RSS Uncategorized
Clasification Unesco: Not classified
Description: Els estudiants van gaudir de la conferència de Manuel Costa (Dpt. de Botànica) i d'una visita guiada pel Botànic.
Labels:
Resolution:  1024 x 576  16:9
Score: Sense puntuacio (puntuar).
License CC: No asignada
Visits: 296


No comments
related videos

Commemoració del 175 aniversari de la creació del mapa topogràfic a Espanya

Amb motiu de la commemoració del 175 aniversari de la cartografia oficial a Espanya, l'Institut Geogràfic Nacional (IGN) i el Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial de la Universitat de València han organitzat una exposició que persegueix acostar a la ciutadania elements clau per a conèixer el territori, així com la labor que du efectuant l'IGN des de la seua fundació l'any 1870.

Jornada a Alcublas

Més d'un centenar de persones assisteixen a la jornada "Desenvolupament rural, naturalesa i esport". Docents de la Universitat i especialistes en aquest camp han aprofundit en les opcions de desenvolupament d'Alcublas, lligades a la naturalesa i a l'esport.

Resum del documental "Paisatges turístics valencians'

Píldora del documental sobre paisatges turístics valencians que es presenta al Jardí Botànic de la Universitat de València el proper 22 de desembre.

Programa intergeneracional: memòria i patrimoni viu

Es tracta d'un projecte intergeneracional centrat en el diàleg al voltant de l'educació, entre estudiants d'UNISOCIETAT i estudiants de quart curs de Magisteri del Campus d'Ontinyent, que tenen com a objectiu recuperar la memòria històrica viva, el patrimoni cultural immaterial centrat en els testimonis orals i les històries de la vida dels estudiants sènior.

2ª Trobada Universitat de València- Instituts d'Estudis Comarcals

La segona trobada entre la Universitat i els Instituts d'Estudis Comarcals (IDECOs), organitzada pel Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial i la Federació d'Instituts d'Estudis Comarcals (FIECOV), ha conclòs complint, i fins i tot superant, els objectius previs. No solament ha sigut un fòrum on debatre i aconseguir acords, sinó que a més ha servit per a crear un clima de confiança entre els membres d'ambdues institucions i per a fixar una agenda d'acció molt concreta amb activitats que es duran a terme el pròxim 2013 entre la Unversitat i els IDECOs.