Jornada "Desenvolupament territorial i turisme del litoral"

Data d'actualització: 11/02/2016 09:12:17

Share with Facebook   Share with Delicious Share with GoogleShare with Meneame Share with Myspace Share with Digg Mail

ID: 45017
Creator: unitatsuport RSS crisoca2
URL: https://mmedia.uv.es/html5/g/unitatsuport/45017_vtr_cullera.mp4
Embed code:
<video poster="https://mmedia.uv.es/g?user=crisoca2&path=/unitatsuport/&name=vtr_cullera.mp4&resource_id=45017" controls="" autoplay="" autobuffer="" controlslist="nodownload">
<source src="https://mmedia.uv.es/html5/g/unitatsuport/45017_vtr_cullera.mp4" type="video/mp4">
</video>

Category: Uncategorized RSS Uncategorized
Clasification Unesco: Not classified
Description: La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial, i la Diputació de València-Patronat Provincial de Turisme València Terra i Mar, en col•laboració amb l'ajuntament de Cullera, van celebrar ahir la 1ª edició de les jornades "Desenvolupament territorial i turisme del litoral. El futur després de la crisi". Ajuntaments i mancomunitats del litoral valencià s'han donat cita a Cullera, amb l'objectiu d'informar, explicar i debatre sobre les pautes que defineixen i condicionen l'activitat turística litoral present i futura.
Labels:
Resolution:  1024 x 576  16:9
Score: Sense puntuacio (puntuar).
License CC: No asignada
Visits: 268


No comments
related videos

2ª Trobada Universitat de València- Instituts d'Estudis Comarcals

La segona trobada entre la Universitat i els Instituts d'Estudis Comarcals (IDECOs), organitzada pel Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial i la Federació d'Instituts d'Estudis Comarcals (FIECOV), ha conclòs complint, i fins i tot superant, els objectius previs. No solament ha sigut un fòrum on debatre i aconseguir acords, sinó que a més ha servit per a crear un clima de confiança entre els membres d'ambdues institucions i per a fixar una agenda d'acció molt concreta amb activitats que es duran a terme el pròxim 2013 entre la Unversitat i els IDECOs.

La Universitat de València i l'Agència Valenciana del Turisme presenten dues publicacions sobre turisme i paisatges valencians

La publicació ‘Les claus del turisme a la Comunitat Valenciana. Orientacions per a la presa de decisions’ i ‘Paisatges Valencians: Territori Turístic’ han sigut editades pel Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial i l'Agència Valenciana del Turisme en el si del projecte ‘Paisatges turístics valencians, valuosos, valorats’, que és resultat del conveni de col·laboració entre l'Agència Valenciana de Turisme i la Universitat de València.

Jornada "L'orgull del territori"

La jornada "L'orgull del territori. Una nova oportunitat per a la creació d'activitat econòmica" es va celebrar al Jardí Botànic. Aquest simposi pretén cercar noves oportunitats econòmiques per a l'interior i al mateix temps reivindicar l'orgull del territori i la necessitat de respectar la identitat, el paisatge i la importància de l'agroalimentació en aquestes localitats del món rural valencià.

Jornada a Alcublas

Més d'un centenar de persones assisteixen a la jornada "Desenvolupament rural, naturalesa i esport". Docents de la Universitat i especialistes en aquest camp han aprofundit en les opcions de desenvolupament d'Alcublas, lligades a la naturalesa i a l'esport.

Resum del documental "Paisatges turístics valencians'

Píldora del documental sobre paisatges turístics valencians que es presenta al Jardí Botànic de la Universitat de València el proper 22 de desembre.