El rector de la Universitat de València presideix l'acte d'obertura del curs de UniSocietat 2016/2017

Data d'actualització: 15/12/2016 01:05:00

Share with Facebook   Share with Delicious Share with GoogleShare with Meneame Share with Myspace Share with Digg Mail

ID: 47376
Creator: unitatsuport RSS crisoca2
URL: https://mmedia.uv.es/html5/g/unitatsuport/47376_unisocietat.mp4
Embed code:
<video poster="https://mmedia.uv.es/g?user=crisoca2&path=/unitatsuport/&name=unisocietat.mp4&resource_id=47376" controls="" autoplay="" autobuffer="" controlslist="nodownload">
<source src="https://mmedia.uv.es/html5/g/unitatsuport/47376_unisocietat.mp4" type="video/mp4">
</video>

Category: Uncategorized RSS Uncategorized
Clasification Unesco: Not classified
Description: El rector Esteban Morcillo ha mostrat el seu reconeixement als 10 ajuntaments que col·laboren amb UniSocietat i a les entitats que fan possible el seu desenvolupament: Caixa Popular, Caixa Ontinyent i la Fundació de la Universitat de València. El programa de formació territorial, UniSocietat, compta avui amb més d'1.500 estudiants repartits entre les seues 10 seus.
Labels:
Resolution:  1280 x 720  16:9
Score: Sense puntuacio (puntuar).
License CC: No asignada
Visits: 178


No comments
related videos

La Universitat de València i la Diputació de València oferiran formació sobre transparència política en 15 municipis valencians

Professors universitaris experts en aquesta matèria impartiran conferències sobre transparència, participació i rendició de comptes en la gestió local. L'objectiu d'aquestes jornades és formar a representants electes i tècnics municipals, així com a la ciutadania en general, sobre polítiques de Govern Obert.

Commemoració del 175 aniversari de la creació del mapa topogràfic a Espanya

Amb motiu de la commemoració del 175 aniversari de la cartografia oficial a Espanya, l'Institut Geogràfic Nacional (IGN) i el Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial de la Universitat de València han organitzat una exposició que persegueix acostar a la ciutadania elements clau per a conèixer el territori, així com la labor que du efectuant l'IGN des de la seua fundació l'any 1870.

Programa intergeneracional: memòria i patrimoni viu

Es tracta d'un projecte intergeneracional centrat en el diàleg al voltant de l'educació, entre estudiants d'UNISOCIETAT i estudiants de quart curs de Magisteri del Campus d'Ontinyent, que tenen com a objectiu recuperar la memòria històrica viva, el patrimoni cultural immaterial centrat en els testimonis orals i les històries de la vida dels estudiants sènior.

2ª Trobada Universitat de València- Instituts d'Estudis Comarcals

La segona trobada entre la Universitat i els Instituts d'Estudis Comarcals (IDECOs), organitzada pel Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial i la Federació d'Instituts d'Estudis Comarcals (FIECOV), ha conclòs complint, i fins i tot superant, els objectius previs. No solament ha sigut un fòrum on debatre i aconseguir acords, sinó que a més ha servit per a crear un clima de confiança entre els membres d'ambdues institucions i per a fixar una agenda d'acció molt concreta amb activitats que es duran a terme el pròxim 2013 entre la Unversitat i els IDECOs.

La Universitat de València i l'Agència Valenciana del Turisme presenten dues publicacions sobre turisme i paisatges valencians

La publicaci√≥ ‚ÄėLes claus del turisme a la Comunitat Valenciana. Orientacions per a la presa de decisions‚Äô i ‚ÄėPaisatges Valencians: Territori Tur√≠stic‚Äô han sigut editades pel Vicerectorat de Participaci√≥ i Projecci√≥ Territorial i l'Ag√®ncia Valenciana del Turisme en el si del projecte ‚ÄėPaisatges tur√≠stics valencians, valuosos, valorats‚Äô, que √©s resultat del conveni de col¬∑laboraci√≥ entre l'Ag√®ncia Valenciana de Turisme i la Universitat de Val√®ncia.