Programa intergeneracional: memòria i patrimoni viu

Data d'actualització: 11/02/2016 09:51:56

Share with Facebook   Share with Delicious Share with GoogleShare with Meneame Share with Myspace Share with Digg Mail

ID: 45024
Creator: unitatsuport RSS crisoca2
URL: https://mmedia.uv.es/html5/g/unitatsuport/45024_proj_intergen_2015.mp4
Embed code:
<video poster="https://mmedia.uv.es/g?user=crisoca2&path=/unitatsuport/&name=proj_intergen_2015.mp4&resource_id=45024" controls="" autoplay="" autobuffer="" controlslist="nodownload">
<source src="https://mmedia.uv.es/html5/g/unitatsuport/45024_proj_intergen_2015.mp4" type="video/mp4">
</video>

Category: Uncategorized RSS Uncategorized
Clasification Unesco: Not classified
Description: Es tracta d'un projecte intergeneracional centrat en el diàleg al voltant de l'educació, entre estudiants d'UNISOCIETAT i estudiants de quart curs de Magisteri del Campus d'Ontinyent, que tenen com a objectiu recuperar la memòria històrica viva, el patrimoni cultural immaterial centrat en els testimonis orals i les històries de la vida dels estudiants sènior.
Labels:
Resolution:  1024 x 576  16:9
Score: Sense puntuacio (puntuar).
License CC: No asignada
Visits: 287


No comments
related videos

Jornada "L'orgull del territori"

La jornada "L'orgull del territori. Una nova oportunitat per a la creació d'activitat econòmica" es va celebrar al Jardí Botànic. Aquest simposi pretén cercar noves oportunitats econòmiques per a l'interior i al mateix temps reivindicar l'orgull del territori i la necessitat de respectar la identitat, el paisatge i la importància de l'agroalimentació en aquestes localitats del món rural valencià.

La Universitat de València i l'Agència Valenciana del Turisme presenten dues publicacions sobre turisme i paisatges valencians

La publicació ‘Les claus del turisme a la Comunitat Valenciana. Orientacions per a la presa de decisions’ i ‘Paisatges Valencians: Territori Turístic’ han sigut editades pel Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial i l'Agència Valenciana del Turisme en el si del projecte ‘Paisatges turístics valencians, valuosos, valorats’, que és resultat del conveni de col·laboració entre l'Agència Valenciana de Turisme i la Universitat de València.

La Universitat de València i la Diputació de València presenten el programa de conferències ‘Benestar, Formació, Territori’

El Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial de la Universitat i l'àrea de Benestar Social i Educació de la Diputació van presentar l'1 de juny en el centre cultural La Nau un programa formatiu, conformat per un cicle de 14 jornades que es realitzarà entre juliol i novembre en les comarques valencianes.

Jornada "Desenvolupament territorial, ruralitat i sostenibilitat"

Més de 80 persones van assistir a les primeres jornades "Desenvolupament territorial, ruralitat i sostenibilitat. Claus valencianes. Claus europees". El Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial i la Facultat d'Economia de la Universitat de València van organitzar aquest cicle de conferències, on especialistes de diferent índole van abordar l'espai rural des del punt de vista de l'agricultura, el turisme, l'educació, la sanitat, etc.

Commemoració del 175 aniversari de la creació del mapa topogràfic a Espanya

Amb motiu de la commemoració del 175 aniversari de la cartografia oficial a Espanya, l'Institut Geogràfic Nacional (IGN) i el Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial de la Universitat de València han organitzat una exposició que persegueix acostar a la ciutadania elements clau per a conèixer el territori, així com la labor que du efectuant l'IGN des de la seua fundació l'any 1870.