Programa intergeneracional: memòria i patrimoni viu

Data d'actualització: 11/02/2016 09:51:56

Share with Facebook   Share with Delicious Share with GoogleShare with Meneame Share with Myspace Share with Digg Mail

ID: 45024
Creator: unitatsuport RSS crisoca2
URL: https://mmedia.uv.es/html5/g/unitatsuport/45024_proj_intergen_2015.mp4
Embed code:
<video poster="https://mmedia.uv.es/g?user=crisoca2&path=/unitatsuport/&name=proj_intergen_2015.mp4&resource_id=45024" controls="" autoplay="" autobuffer="" controlslist="nodownload">
<source src="https://mmedia.uv.es/html5/g/unitatsuport/45024_proj_intergen_2015.mp4" type="video/mp4">
</video>

Category: Uncategorized RSS Uncategorized
Clasification Unesco: Not classified
Description: Es tracta d'un projecte intergeneracional centrat en el diàleg al voltant de l'educació, entre estudiants d'UNISOCIETAT i estudiants de quart curs de Magisteri del Campus d'Ontinyent, que tenen com a objectiu recuperar la memòria històrica viva, el patrimoni cultural immaterial centrat en els testimonis orals i les històries de la vida dels estudiants sènior.
Labels:
Resolution:  1024 x 576  16:9
Score: Sense puntuacio (puntuar).
License CC: No asignada
Visits: 255


No comments
related videos

Commemoració del 175 aniversari de la creació del mapa topogràfic a Espanya

Amb motiu de la commemoració del 175 aniversari de la cartografia oficial a Espanya, l'Institut Geogràfic Nacional (IGN) i el Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial de la Universitat de València han organitzat una exposició que persegueix acostar a la ciutadania elements clau per a conèixer el territori, així com la labor que du efectuant l'IGN des de la seua fundació l'any 1870.

2ª Trobada Universitat de València- Instituts d'Estudis Comarcals

La segona trobada entre la Universitat i els Instituts d'Estudis Comarcals (IDECOs), organitzada pel Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial i la Federació d'Instituts d'Estudis Comarcals (FIECOV), ha conclòs complint, i fins i tot superant, els objectius previs. No solament ha sigut un fòrum on debatre i aconseguir acords, sinó que a més ha servit per a crear un clima de confiança entre els membres d'ambdues institucions i per a fixar una agenda d'acció molt concreta amb activitats que es duran a terme el pròxim 2013 entre la Unversitat i els IDECOs.

Jornada "Desenvolupament territorial, ruralitat i sostenibilitat"

Més de 80 persones van assistir a les primeres jornades "Desenvolupament territorial, ruralitat i sostenibilitat. Claus valencianes. Claus europees". El Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial i la Facultat d'Economia de la Universitat de València van organitzar aquest cicle de conferències, on especialistes de diferent índole van abordar l'espai rural des del punt de vista de l'agricultura, el turisme, l'educació, la sanitat, etc.

Exposició

La Universitat de València inaugurà el passat 28 d'octubre en la Facultat de Geografia i Història una exposició que porta per títol "Arqueologia: visions del passat pensant en el futur", en la qual mostra la seua tasca en defensa del patrimoni arqueològic. Organitzada pel Departament de Prehistòria i Arqueologia, amb el suport del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial.

Jornada "Desenvolupament territorial i turisme del litoral"

La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial, i la Diputació de València-Patronat Provincial de Turisme València Terra i Mar, en col•laboració amb l'ajuntament de Cullera, van celebrar ahir la 1ª edició de les jornades "Desenvolupament territorial i turisme del litoral. El futur després de la crisi". Ajuntaments i mancomunitats del litoral valencià s'han donat cita a Cullera, amb l'objectiu d'informar, explicar i debatre sobre les pautes que defineixen i condicionen l'activitat turística litoral present i futura.