Programa intergeneracional: memòria i patrimoni viu

Data d'actualització: 11/02/2016 09:51:56

Share with Facebook   Share with Delicious Share with GoogleShare with Meneame Share with Myspace Share with Digg Mail

ID: 45024
Creator: unitatsuport RSS crisoca2
URL: https://mmedia.uv.es/html5/g/unitatsuport/45024_proj_intergen_2015.mp4
Embed code:
<video poster="https://mmedia.uv.es/g?user=crisoca2&path=/unitatsuport/&name=proj_intergen_2015.mp4&resource_id=45024" controls="" autoplay="" autobuffer="" controlslist="nodownload">
<source src="https://mmedia.uv.es/html5/g/unitatsuport/45024_proj_intergen_2015.mp4" type="video/mp4">
</video>

Category: Uncategorized RSS Uncategorized
Clasification Unesco: Not classified
Description: Es tracta d'un projecte intergeneracional centrat en el diàleg al voltant de l'educació, entre estudiants d'UNISOCIETAT i estudiants de quart curs de Magisteri del Campus d'Ontinyent, que tenen com a objectiu recuperar la memòria històrica viva, el patrimoni cultural immaterial centrat en els testimonis orals i les històries de la vida dels estudiants sènior.
Labels:
Resolution:  1024 x 576  16:9
Score: Sense puntuacio (puntuar).
License CC: No asignada
Visits: 345


No comments
related videos

2ª Trobada Universitat de València- Instituts d'Estudis Comarcals

La segona trobada entre la Universitat i els Instituts d'Estudis Comarcals (IDECOs), organitzada pel Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial i la Federació d'Instituts d'Estudis Comarcals (FIECOV), ha conclòs complint, i fins i tot superant, els objectius previs. No solament ha sigut un fòrum on debatre i aconseguir acords, sinó que a més ha servit per a crear un clima de confiança entre els membres d'ambdues institucions i per a fixar una agenda d'acció molt concreta amb activitats que es duran a terme el pròxim 2013 entre la Unversitat i els IDECOs.

Jornada "L'orgull del territori"

La jornada "L'orgull del territori. Una nova oportunitat per a la creació d'activitat econòmica" es va celebrar al Jardí Botànic. Aquest simposi pretén cercar noves oportunitats econòmiques per a l'interior i al mateix temps reivindicar l'orgull del territori i la necessitat de respectar la identitat, el paisatge i la importància de l'agroalimentació en aquestes localitats del món rural valencià.

Jornada a Alcublas

Més d'un centenar de persones assisteixen a la jornada "Desenvolupament rural, naturalesa i esport". Docents de la Universitat i especialistes en aquest camp han aprofundit en les opcions de desenvolupament d'Alcublas, lligades a la naturalesa i a l'esport.

Resum del documental "Paisatges turístics valencians'

Píldora del documental sobre paisatges turístics valencians que es presenta al Jardí Botànic de la Universitat de València el proper 22 de desembre.

Jornada "Desenvolupament territorial i turisme del litoral"

La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial, i la Diputació de València-Patronat Provincial de Turisme València Terra i Mar, en col•laboració amb l'ajuntament de Cullera, van celebrar ahir la 1ª edició de les jornades "Desenvolupament territorial i turisme del litoral. El futur després de la crisi". Ajuntaments i mancomunitats del litoral valencià s'han donat cita a Cullera, amb l'objectiu d'informar, explicar i debatre sobre les pautes que defineixen i condicionen l'activitat turística litoral present i futura.