Resum del documental "Paisatges turístics valencians'

Data d'actualització: 21/12/2016 01:26:50

Share with Facebook   Share with Delicious Share with GoogleShare with Meneame Share with Myspace Share with Digg Mail

ID: 47474
Creator: unitatsuport RSS crisoca2
URL: https://mmedia.uv.es/html5/g/unitatsuport/47474_pildorahighlights_cast_hq.mp4
Embed code:
<video poster="https://mmedia.uv.es/g?user=crisoca2&path=/unitatsuport/&name=pildorahighlights_cast_hq.mp4&resource_id=47474" controls="" autoplay="" autobuffer="" controlslist="nodownload">
<source src="https://mmedia.uv.es/html5/g/unitatsuport/47474_pildorahighlights_cast_hq.mp4" type="video/mp4">
</video>

Category: Uncategorized RSS Uncategorized
Clasification Unesco: Geography::Regional geography::Rural geography
Description: Píldora del documental sobre paisatges turístics valencians que es presenta al Jardí Botànic de la Universitat de València el proper 22 de desembre.
Labels: valenciano paisaje
Resolution:  1920 x 1080  16:9
Score: Sense puntuacio (puntuar).
License CC: No asignada
Visits: 406


No comments
related videos

Jornada a Alcublas

Més d'un centenar de persones assisteixen a la jornada "Desenvolupament rural, naturalesa i esport". Docents de la Universitat i especialistes en aquest camp han aprofundit en les opcions de desenvolupament d'Alcublas, lligades a la naturalesa i a l'esport.

Resum del documental "Paisatges turístics valencians'

Píldora del documental sobre paisatges turístics valencians que es presenta al Jardí Botànic de la Universitat de València el proper 22 de desembre.

Programa intergeneracional: memòria i patrimoni viu

Es tracta d'un projecte intergeneracional centrat en el diàleg al voltant de l'educació, entre estudiants d'UNISOCIETAT i estudiants de quart curs de Magisteri del Campus d'Ontinyent, que tenen com a objectiu recuperar la memòria històrica viva, el patrimoni cultural immaterial centrat en els testimonis orals i les històries de la vida dels estudiants sènior.

La Universitat de València i l'Agència Valenciana del Turisme presenten dues publicacions sobre turisme i paisatges valencians

La publicaci√≥ ‚ÄėLes claus del turisme a la Comunitat Valenciana. Orientacions per a la presa de decisions‚Äô i ‚ÄėPaisatges Valencians: Territori Tur√≠stic‚Äô han sigut editades pel Vicerectorat de Participaci√≥ i Projecci√≥ Territorial i l'Ag√®ncia Valenciana del Turisme en el si del projecte ‚ÄėPaisatges tur√≠stics valencians, valuosos, valorats‚Äô, que √©s resultat del conveni de col¬∑laboraci√≥ entre l'Ag√®ncia Valenciana de Turisme i la Universitat de Val√®ncia.

2ª Trobada Universitat de València- Instituts d'Estudis Comarcals

La segona trobada entre la Universitat i els Instituts d'Estudis Comarcals (IDECOs), organitzada pel Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial i la Federació d'Instituts d'Estudis Comarcals (FIECOV), ha conclòs complint, i fins i tot superant, els objectius previs. No solament ha sigut un fòrum on debatre i aconseguir acords, sinó que a més ha servit per a crear un clima de confiança entre els membres d'ambdues institucions i per a fixar una agenda d'acció molt concreta amb activitats que es duran a terme el pròxim 2013 entre la Unversitat i els IDECOs.