Càtedra Protecció ciutadana-Policia local de València. PROTECPOL

Data d'actualització: 21/06/2016 11:42:27

Share with Facebook   Share with Delicious Share with GoogleShare with Meneame Share with Myspace Share with Digg Mail

ID: 45992
Creator: unitatsuport RSS crisoca2
URL: https://mmedia.uv.es/html5/g/unitatsuport/45992_catedra_protecpol_hq.mp4
Embed code:
<video poster="https://mmedia.uv.es/g?user=crisoca2&path=/unitatsuport/&name=catedra_protecpol_hq.mp4&resource_id=45992" controls="" autoplay="" autobuffer="" controlslist="nodownload">
<source src="https://mmedia.uv.es/html5/g/unitatsuport/45992_catedra_protecpol_hq.mp4" type="video/mp4">
</video>

Category: Uncategorized RSS Uncategorized
Clasification Unesco: Sociology::Social change and development::Social services
Description: La presentació va ser el divendres 3 de juny en l'edifici històric de la Nau. La Càtedra PROTECPOL naix de la voluntat d'ambdues institucions per dur a terme activitats culturals, de formació, recerca i divulgació científica, orientades a aprofundir en el coneixement i difusió dels aspectes relacionats amb la Protecció Ciutadana en la capital.
Labels: Policia, seguridad, ciudadania
Resolution:  1280 x 720  16:9
Score: Sense puntuacio (puntuar).
License CC: No asignada
Visits: 433


No comments
related videos

Exposició

La Universitat de València inaugurà el passat 28 d'octubre en la Facultat de Geografia i Història una exposició que porta per títol "Arqueologia: visions del passat pensant en el futur", en la qual mostra la seua tasca en defensa del patrimoni arqueològic. Organitzada pel Departament de Prehistòria i Arqueologia, amb el suport del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial.

La Universitat de Val√®ncia i la Diputaci√≥ de Val√®ncia presenten el programa de confer√®ncies ‚ÄėBenestar, Formaci√≥, Territori‚Äô

El Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial de la Universitat i l'àrea de Benestar Social i Educació de la Diputació van presentar l'1 de juny en el centre cultural La Nau un programa formatiu, conformat per un cicle de 14 jornades que es realitzarà entre juliol i novembre en les comarques valencianes.

Jornada "Desenvolupament rural i ciència"

El Teatre municipal d'Aras de los Olmos va acollir aquesta jornada, organitzada pel Vicerectorat de Participaci√≥ i Projecci√≥ Territorial de la Universitat de Val√®ncia i l'Ajuntament d'Aras de los Olmos. A partir de l'aportaci√≥ d'especialistes de la Universitat, aquesta iniciativa va tractar, d'una banda, de posar en valor l'observatori astron√≤mic d'Aras, que aspira a ser l'epicentre cient√≠fic d'una afici√≥ en al√ßa; i per una altra, es va reivindicar l'interessant patrimoni natural i cultural com a recurs per al desenvolupament rural d'aquesta poblaci√≥ de l'Alt T√ļria valenci√†.

Jornada a Alcublas

Més d'un centenar de persones assisteixen a la jornada "Desenvolupament rural, naturalesa i esport". Docents de la Universitat i especialistes en aquest camp han aprofundit en les opcions de desenvolupament d'Alcublas, lligades a la naturalesa i a l'esport.

Jornada "L'orgull del territori"

La jornada "L'orgull del territori. Una nova oportunitat per a la creació d'activitat econòmica" es va celebrar al Jardí Botànic. Aquest simposi pretén cercar noves oportunitats econòmiques per a l'interior i al mateix temps reivindicar l'orgull del territori i la necessitat de respectar la identitat, el paisatge i la importància de l'agroalimentació en aquestes localitats del món rural valencià.