Jornada "Desenvolupament territorial i turisme del litoral"

Data d'actualització: 11/02/2016 09:12:17

Share with Facebook   Share with Delicious Share with GoogleShare with Meneame Share with Myspace Share with Digg Mail

ID: 45017
Creator: unitatsuport RSS crisoca2
URL: https://mmedia.uv.es/html5/g/unitatsuport/45017_vtr_cullera.mp4
Embed code:
<video poster="https://mmedia.uv.es/g?user=crisoca2&path=/unitatsuport/&name=vtr_cullera.mp4&resource_id=45017" controls="" autoplay="" autobuffer="" controlslist="nodownload">
<source src="https://mmedia.uv.es/html5/g/unitatsuport/45017_vtr_cullera.mp4" type="video/mp4">
</video>

Category: Uncategorized RSS Uncategorized
Clasification Unesco: Not classified
Description: La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial, i la Diputació de València-Patronat Provincial de Turisme València Terra i Mar, en col•laboració amb l'ajuntament de Cullera, van celebrar ahir la 1ª edició de les jornades "Desenvolupament territorial i turisme del litoral. El futur després de la crisi". Ajuntaments i mancomunitats del litoral valencià s'han donat cita a Cullera, amb l'objectiu d'informar, explicar i debatre sobre les pautes que defineixen i condicionen l'activitat turística litoral present i futura.
Labels:
Resolution:  1024 x 576  16:9
Score: Sense puntuacio (puntuar).
License CC: No asignada
Visits: 210


No comments
related videos

Exposició

La Universitat de València inaugurà el passat 28 d'octubre en la Facultat de Geografia i Història una exposició que porta per títol "Arqueologia: visions del passat pensant en el futur", en la qual mostra la seua tasca en defensa del patrimoni arqueològic. Organitzada pel Departament de Prehistòria i Arqueologia, amb el suport del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial.

Càtedra Protecció ciutadana-Policia local de València. PROTECPOL

La presentació va ser el divendres 3 de juny en l'edifici històric de la Nau. La Càtedra PROTECPOL naix de la voluntat d'ambdues institucions per dur a terme activitats culturals, de formació, recerca i divulgació científica, orientades a aprofundir en el coneixement i difusió dels aspectes relacionats amb la Protecció Ciutadana en la capital.

Programa intergeneracional: memòria i patrimoni viu

Es tracta d'un projecte intergeneracional centrat en el diàleg al voltant de l'educació, entre estudiants d'UNISOCIETAT i estudiants de quart curs de Magisteri del Campus d'Ontinyent, que tenen com a objectiu recuperar la memòria històrica viva, el patrimoni cultural immaterial centrat en els testimonis orals i les històries de la vida dels estudiants sènior.

Jornada "L'orgull del territori"

La jornada "L'orgull del territori. Una nova oportunitat per a la creació d'activitat econòmica" es va celebrar al Jardí Botànic. Aquest simposi pretén cercar noves oportunitats econòmiques per a l'interior i al mateix temps reivindicar l'orgull del territori i la necessitat de respectar la identitat, el paisatge i la importància de l'agroalimentació en aquestes localitats del món rural valencià.

2ª Trobada Universitat de València- Instituts d'Estudis Comarcals

La segona trobada entre la Universitat i els Instituts d'Estudis Comarcals (IDECOs), organitzada pel Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial i la Federació d'Instituts d'Estudis Comarcals (FIECOV), ha conclòs complint, i fins i tot superant, els objectius previs. No solament ha sigut un fòrum on debatre i aconseguir acords, sinó que a més ha servit per a crear un clima de confiança entre els membres d'ambdues institucions i per a fixar una agenda d'acció molt concreta amb activitats que es duran a terme el pròxim 2013 entre la Unversitat i els IDECOs.