El rector de la Universitat de València presideix l'acte d'obertura del curs de UniSocietat 2016/2017

Data d'actualització: 15/12/2016 01:05:00

Share with Facebook   Share with Delicious Share with GoogleShare with Meneame Share with Myspace Share with Digg Mail

ID: 47376
Creator: unitatsuport RSS crisoca2
URL: https://mmedia.uv.es/html5/g/unitatsuport/47376_unisocietat.mp4
Embed code:
<video poster="https://mmedia.uv.es/g?user=crisoca2&path=/unitatsuport/&name=unisocietat.mp4&resource_id=47376" controls="" autoplay="" autobuffer="" controlslist="nodownload">
<source src="https://mmedia.uv.es/html5/g/unitatsuport/47376_unisocietat.mp4" type="video/mp4">
</video>

Category: Uncategorized RSS Uncategorized
Clasification Unesco: Not classified
Description: El rector Esteban Morcillo ha mostrat el seu reconeixement als 10 ajuntaments que col·laboren amb UniSocietat i a les entitats que fan possible el seu desenvolupament: Caixa Popular, Caixa Ontinyent i la Fundació de la Universitat de València. El programa de formació territorial, UniSocietat, compta avui amb més d'1.500 estudiants repartits entre les seues 10 seus.
Labels:
Resolution:  1280 x 720  16:9
Score: Sense puntuacio (puntuar).
License CC: No asignada
Visits: 256


No comments
related videos

2ª Trobada Universitat de València- Instituts d'Estudis Comarcals

La segona trobada entre la Universitat i els Instituts d'Estudis Comarcals (IDECOs), organitzada pel Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial i la Federació d'Instituts d'Estudis Comarcals (FIECOV), ha conclòs complint, i fins i tot superant, els objectius previs. No solament ha sigut un fòrum on debatre i aconseguir acords, sinó que a més ha servit per a crear un clima de confiança entre els membres d'ambdues institucions i per a fixar una agenda d'acció molt concreta amb activitats que es duran a terme el pròxim 2013 entre la Unversitat i els IDECOs.

Jornada "L'orgull del territori"

La jornada "L'orgull del territori. Una nova oportunitat per a la creació d'activitat econòmica" es va celebrar al Jardí Botànic. Aquest simposi pretén cercar noves oportunitats econòmiques per a l'interior i al mateix temps reivindicar l'orgull del territori i la necessitat de respectar la identitat, el paisatge i la importància de l'agroalimentació en aquestes localitats del món rural valencià.

Jornada a Alcublas

Més d'un centenar de persones assisteixen a la jornada "Desenvolupament rural, naturalesa i esport". Docents de la Universitat i especialistes en aquest camp han aprofundit en les opcions de desenvolupament d'Alcublas, lligades a la naturalesa i a l'esport.

Resum del documental "Paisatges turístics valencians'

Píldora del documental sobre paisatges turístics valencians que es presenta al Jardí Botànic de la Universitat de València el proper 22 de desembre.

Jornada "Desenvolupament territorial i turisme del litoral"

La Universitat de Val√®ncia, a trav√©s del Vicerectorat de Participaci√≥ i Projecci√≥ Territorial, i la Diputaci√≥ de Val√®ncia-Patronat Provincial de Turisme Val√®ncia Terra i Mar, en col‚ÄĘlaboraci√≥ amb l'ajuntament de Cullera, van celebrar ahir la 1¬™ edici√≥ de les jornades "Desenvolupament territorial i turisme del litoral. El futur despr√©s de la crisi". Ajuntaments i mancomunitats del litoral valenci√† s'han donat cita a Cullera, amb l'objectiu d'informar, explicar i debatre sobre les pautes que defineixen i condicionen l'activitat tur√≠stica litoral present i futura.