Resum del documental "Paisatges turístics valencians'

Data d'actualització: 21/12/2016 01:26:50

Share with Facebook   Share with Delicious Share with GoogleShare with Meneame Share with Myspace Share with Digg Mail

ID: 47474
Creator: unitatsuport RSS crisoca2
URL: https://mmedia.uv.es/html5/g/unitatsuport/47474_pildorahighlights_cast_hq.mp4
Embed code:
<video poster="https://mmedia.uv.es/g?user=crisoca2&path=/unitatsuport/&name=pildorahighlights_cast_hq.mp4&resource_id=47474" controls="" autoplay="" autobuffer="" controlslist="nodownload">
<source src="https://mmedia.uv.es/html5/g/unitatsuport/47474_pildorahighlights_cast_hq.mp4" type="video/mp4">
</video>

Category: Uncategorized RSS Uncategorized
Clasification Unesco: Geography::Regional geography::Rural geography
Description: Píldora del documental sobre paisatges turístics valencians que es presenta al Jardí Botànic de la Universitat de València el proper 22 de desembre.
Labels: valenciano paisaje
Resolution:  1920 x 1080  16:9
Score: Sense puntuacio (puntuar).
License CC: No asignada
Visits: 317


No comments
related videos

Jornada "Desenvolupament territorial, ruralitat i sostenibilitat"

Més de 80 persones van assistir a les primeres jornades "Desenvolupament territorial, ruralitat i sostenibilitat. Claus valencianes. Claus europees". El Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial i la Facultat d'Economia de la Universitat de València van organitzar aquest cicle de conferències, on especialistes de diferent índole van abordar l'espai rural des del punt de vista de l'agricultura, el turisme, l'educació, la sanitat, etc.

Jornada "Desenvolupament territorial i turisme del litoral"

La Universitat de Val√®ncia, a trav√©s del Vicerectorat de Participaci√≥ i Projecci√≥ Territorial, i la Diputaci√≥ de Val√®ncia-Patronat Provincial de Turisme Val√®ncia Terra i Mar, en col‚ÄĘlaboraci√≥ amb l'ajuntament de Cullera, van celebrar ahir la 1¬™ edici√≥ de les jornades "Desenvolupament territorial i turisme del litoral. El futur despr√©s de la crisi". Ajuntaments i mancomunitats del litoral valenci√† s'han donat cita a Cullera, amb l'objectiu d'informar, explicar i debatre sobre les pautes que defineixen i condicionen l'activitat tur√≠stica litoral present i futura.

Exposició

La Universitat de València inaugurà el passat 28 d'octubre en la Facultat de Geografia i Història una exposició que porta per títol "Arqueologia: visions del passat pensant en el futur", en la qual mostra la seua tasca en defensa del patrimoni arqueològic. Organitzada pel Departament de Prehistòria i Arqueologia, amb el suport del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial.

Commemoració del 175 aniversari de la creació del mapa topogràfic a Espanya

Amb motiu de la commemoració del 175 aniversari de la cartografia oficial a Espanya, l'Institut Geogràfic Nacional (IGN) i el Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial de la Universitat de València han organitzat una exposició que persegueix acostar a la ciutadania elements clau per a conèixer el territori, així com la labor que du efectuant l'IGN des de la seua fundació l'any 1870.

Jornada "L'orgull del territori"

La jornada "L'orgull del territori. Una nova oportunitat per a la creació d'activitat econòmica" es va celebrar al Jardí Botànic. Aquest simposi pretén cercar noves oportunitats econòmiques per a l'interior i al mateix temps reivindicar l'orgull del territori i la necessitat de respectar la identitat, el paisatge i la importància de l'agroalimentació en aquestes localitats del món rural valencià.