Oratoria. Discursos de Bruto y Marco Antonio tras la muerte de César

Data d'actualització: 21/01/2014 11:31:59

Share with Facebook   Share with Delicious Share with GoogleShare with Meneame Share with Myspace Share with Digg Mail

ID: 36330
Creator: CORREA BALLESTER, JORGE RSS correa
Category: Laws RSS Laws
Clasification Unesco: Not classified
Description: Oratoria. Discursos de Bruto y Marco Antonio tras la muerte de César. "Julio César (Julius Caesar), 1953, es una película estadounidense basada en la obra de teatro homónima escrita por William Shakespeare. La película fue dirigida por Joseph L. Mankiewicz y contó con Marlon Brando en el papel de Marco Antonio, James Mason como Bruto, John Gielgud como Casio y Louis Calhern en el papel de Julio César". http://es.wikipedia.org/wiki/Julio_César_(pel%C3%ADcula_de_1953)
Labels: Oratoria. Argumentación jurídica.
Resolution:  624 x 464  unknown
Score: Sense puntuacio (puntuar).
License CC: No asignada
Visits: 9103


No comments
related videos

El Gatopardo

El Principe de Salina reflexiona sobre Sicilia y la política liberal ante un enviado del gobierno italiano que le propone convertirlo en senador.

Entrevista a Galeano

Programa En Portada. TVE1

Tan Lejos, Tan Cerca

Historia de la Real Universidad de México. Parte I

Kramer contra Kramer

Secuencias del juicio sobre la custodia del hijo

Els valencians de la Pepa

De la página de Canal 9: http://www.rtvv.es/va/Dossiers/Dossiers-valencians-Pepa-Cap_13_451284872.html Es tracta d´un documental que, des dels escenaris del present, reviu el passat i conta un moment fonamental de la història del nostre país, quan un grup de diputats, desafiant la guerra i l´exèrcit de Napoléo, es jugaren la vida i aconseguiren redactar la primera Carta Magna d´Espanya i la tercera del món, un símbol de llibertat que reconeix la sobirania nacional i la divisió de poders. Dossiers centra la seua atenció en el paper dels diputats valencians que protagonitzaren aquells esdeveniments. Valencians que eren capellans, metges, magistrats, comerciants, militars i nobles, i que provenien de Xàtiva, Alcoi, Bocairent, Alberic, Oliva, Aielo de Malferit, València, Peníscola, Vinaròs o Xilxes. Tots isqueren des de Santa Pola i visqueren un calvari de temporals i, fins i tot, atacs de pirates fins a arribar a Cadis. Les seues aportacions foren fonamentals, per exemple, per a abolir la Inquisició i el règim feudal a Espanya, i per a mantindre institucions mil·lenàries com el Tribunal de les Aigües. Però, a més, les intervencions d´alguns diputats valencians serviren d´inspiració als estats americans per demanar l´abolició del règim colonial i la fi de l´esclavitud.