Música i cançoner d'arrel popular a l'ensenyament.

Data d'actualització: 31/07/2013 12:40:27

Share with Facebook   Share with Delicious Share with GoogleShare with Meneame Share with Myspace Share with Digg Mail

ID: 34066
Creator: lite RSS clatorrc
URL: https://mmedia.uv.es/html5/g/lite/34066_torrent.mp4
Embed code:
<video poster="https://mmedia.uv.es/g?user=clatorrc&path=/lite/literritori/&name=torrent.mp4&resource_id=34066" controls="" autoplay="" autobuffer="" controlslist="nodownload">
<source src="https://mmedia.uv.es/html5/g/lite/34066_torrent.mp4" type="video/mp4">
</video>

Category: Language RSS Language
Clasification Unesco: Not classified
Description: Conferència de Vicent Torrent (AL Tall), el dia 24 d'abril de 2013 en la Facultat de Magisteri de la Universitat de València, en el marc de les I Jornades"Literatura, territori i educació". Producció: LABO - Facultat de Magisteri, Universitat de València
Labels: literatura, territori, educació
Resolution:  1280 x 720  16:9
Score: Sense puntuacio (puntuar).
License CC: Reconocimiento - NoComercial - CompartirIgual (by-nc-sa)
Visits: 641


No comments
related videos

Pensament matemàtic

Autor: Planells, Garces, Maria Creu ; Soriano, Lafarga, Marisa; Cicle de conferències : Aproximació a les matemàtiques a infantil i primària. València, 8, 10, 22, 30 de maig. Data: 2017. Resum: El primer cicle de primària és un moment important per conformar una bona base lògico-matemàtica. Pel que fa a la numeració i el càlcul cal assegurar aspectes com ara la classificació, el comptatge, el reconeixement visual de quantitats, les sèries i taules numèriques, la descomposició de quantitats i de nombres. València, 22 de maig de 2017. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Orientació professional

Facultat de Magisteri. Jornada de Pràctiques Escolars. Taula rodona sobre eixides professionals amb M. A. Vera (CCOO País Valencià), P.Rodrigo (Florida) i A.Gutiérrez ( Universitat de València)

taula redona: 'A LA BROSSA'

Jornades "Joan Brossa, ara i aquí". Data: 2021. Resum: Taula redona moderada per Alexandre Bataller Català, amb la participació de : Raquel Molero Sánchez, Andrea Ruiz García, Alicia Díaz Sáez i Clara Barceló. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Vicent Andrés Estellés, el poeta valencià més llegit

Conferència de Josep Palomero, comissari de l'exposició Any Estellés, en la Facultat de Magisteri, el dia 24 d'abril de 2013, en el marc de les I Jornades "Literatura, territori i educació" . Producció: LABO -Facultat de Magisteri, Universitat de València.

Transferències positives en l'escriptura de textos entre el català, el castellà i l'anglés a partir del treball amb seqüències didàctiques.

Autor: España, Eduardo; Soler, Betlem; II Jornada experiències de plurilingüisme. Les llengües a les aules de primaria. València, 26 juny de 2014. Data: 2014. Resum: Exposició de treballs amb seqüències didàctiques a 5è de primària del ceip de Jaume I de Catarroja. Producció: Facultat de Magisteri (www.uv.es/magisteri)