Som en el temps

Data d'actualització: 17/10/2014 01:12:30

Share with Facebook   Share with Delicious Share with GoogleShare with Meneame Share with Myspace Share with Digg Mail

ID: 40265
Creator: facmagisteri RSS clatorrc
URL: https://mmedia.uv.es/html5/g/facmagisteri/40265_som.mp4
Embed code:
<video poster="https://mmedia.uv.es/g?user=clatorrc&path=/facmagisteri/&name=som.mp4&resource_id=40265" controls="" autoplay="" autobuffer="" controlslist="nodownload">
<source src="https://mmedia.uv.es/html5/g/facmagisteri/40265_som.mp4" type="video/mp4">
</video>

Category: Language RSS Language
Clasification Unesco: Pedagogy
Description: Autor: Coscoll√†, Inma; II Jornada experi√®ncies de pluriling√ľisme. Les lleng√ľes a les aules de primaria. Val√®ncia, 26 juny de 2014. Data: 2014. Resum: Presentaci√≥ d'un projecte pluriling√ľe en un aula de 6√® de prim√†ria del CEIP Jaume I de Paiporta. Producci√≥: Facultat de Magisteri (www.uv.es/magisteri)
Labels: educació; llengua; català; Inma Coscollà; formació del professorat; formació de mestres
Resolution:  1280 x 720  16:9
Score: Sense puntuacio (puntuar).
License CC: Reconocimiento - NoComercial - CompartirIgual (by-nc-sa)
Visits: 574


No comments
related videos

El dibuix com a arma d'ensenyament

Autor: Capdevila, Roser; València, 20 d'octubre de 2015. Data: 2015. Resum: Xerrada a càrrec de Roser Capdevila. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

LA INVESTIGACI√ďN ACCI√ďN EDUCATIVA

Autor: Villaca√Īas de Castro, Lu√≠s S.; VII Jornades TFG de la Facultat de Magisteri, 29 i 30 de gener 2020. Data: 2020. Resum: Confer√®ncia sobre l'elaboraci√≥ del TFG. Producci√≥: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

El HEMATOCR√ćTICO, XARRADA SOBRE C√íMICS D'AHIR I D'AVUI

Autor: L√≥pez, Miguel; Pons Moreno, √Ālvaro ; Ibarra, Noelia. Xerrada amb l'Hematocr√≠tico. Data: 2021. Resum: Xerrada sobre el c√≤mic i l'educaci√≥. Producci√≥: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

El feminismo romaní y la juventud gitana en la educación formal

Autor: Caro Maya, Patricia ; Setmana d'activitats complementàries de la Facultat de Magisteri. Data: 2015. Resum: Xarrada sobre la joventut gitana en l'educació formal i el feminisme romaní. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Llegir… Quina responsabilitat tenim els mestres?

Autor: Viana, Mercé ; Aula de lectura i escriptura de la Universitat de València. Data: 2014. Resum: Conferència sobre com fomentar la lectura per part dels mestres. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri).