L'escola pluriling├╝e des de la integraci├│ de lleng├╝es. El programa ValEn, una proposta integrada de les lleng├╝es a l'escola.

Data d'actualització: 17/10/2014 12:45:47

Share with Facebook   Share with Delicious Share with GoogleShare with Meneame Share with Myspace Share with Digg Mail

ID: 40263
Creator: facmagisteri RSS clatorrc
URL: https://mmedia.uv.es/html5/g/facmagisteri/40263_rios.mp4
Embed code:
<video poster="https://mmedia.uv.es/g?user=clatorrc&path=/facmagisteri/&name=rios.mp4&resource_id=40263" controls="" autoplay="" autobuffer="" controlslist="nodownload">
<source src="https://mmedia.uv.es/html5/g/facmagisteri/40263_rios.mp4" type="video/mp4">
</video>

Category: Language RSS Language
Clasification Unesco: Pedagogy
Description: Autor: R├şos, Isabel; II Jornada experi├Ęncies de pluriling├╝isme. Les lleng├╝es a les aules de primaria. Val├Ęncia, 26 juny de 2014. Data: 2014. Resum: Xarrada sobre com integrar les diferents lleng├╝es a l'escola. Producci├│: Facultat de Magisteri (www.uv.es/magisteri)
Labels: educació; llengua; català; Isabel Ríos; formació del professorat; formació de mestres
Resolution:  1280 x 720  16:9
Score: Sense puntuacio (puntuar).
License CC: Reconocimiento - NoComercial - CompartirIgual (by-nc-sa)
Visits: 510


No comments
related videos

Pensament matemàtic

Autor: Planells, Garces, Maria Creu ; Soriano, Lafarga, Marisa; Cicle de confer├Ęncies : Aproximaci├│ a les matem├átiques a infantil i prim├ária. Val├Ęncia, 8, 10, 22, 30 de maig. Data: 2017. Resum: El primer cicle de prim├ária ├ęs un moment important per conformar una bona base l├▓gico-matem├ática. Pel que fa a la numeraci├│ i el c├álcul cal assegurar aspectes com ara la classificaci├│, el comptatge, el reconeixement visual de quantitats, les s├Ęries i taules num├Ęriques, la descomposici├│ de quantitats i de nombres. Val├Ęncia, 22 de maig de 2017. Producci├│: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Orientació professional

Facultat de Magisteri. Jornada de Pràctiques Escolars. Taula rodona sobre eixides professionals amb M. A. Vera (CCOO País Valencià), P.Rodrigo (Florida) i A.Gutiérrez ( Universitat de València)

taula redona: 'A LA BROSSA'

Jornades "Joan Brossa, ara i aqu├ş". Data: 2021. Resum: Taula redona moderada per Alexandre Bataller Catal├á, amb la participaci├│ de : Raquel Molero S├ínchez, Andrea Ruiz Garc├şa, Alicia D├şaz S├íez i Clara Barcel├│. Producci├│: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Enfocament qualitatiu ...

Autor: Salinas, Bernardino ; I Jornades Treball Final de Grau. Val├Ęncia, 2-3 abril de 2014. Data: 2014. Resum: Pon├Ęncia sobre la introducci├│ de la investigaci├│ qualitativa en l'aula. Producci├│: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri).

Vicent Andrés Estellés, el poeta valencià més llegit

Conferència de Josep Palomero, comissari de l'exposició Any Estellés, en la Facultat de Magisteri, el dia 24 d'abril de 2013, en el marc de les I Jornades "Literatura, territori i educació" . Producció: LABO -Facultat de Magisteri, Universitat de València.