Mesa de Relatores

Data d'actualització: 30/05/2014 03:02:29

Share with Facebook   Share with Delicious Share with GoogleShare with Meneame Share with Myspace Share with Digg Mail

ID: 39113
Creator: facmagisteri RSS clatorrc
URL: https://mmedia.uv.es/html5/g/facmagisteri/39113_relatores.mp4
Embed code:
<video poster="https://mmedia.uv.es/g?user=clatorrc&path=/facmagisteri/&name=relatores.mp4&resource_id=39113" controls="" autoplay="" autobuffer="" controlslist="nodownload">
<source src="https://mmedia.uv.es/html5/g/facmagisteri/39113_relatores.mp4" type="video/mp4">
</video>

Category: Language RSS Language
Clasification Unesco: Linguistics
Description: Autor: Milian, Marta; Sinner, Carsten; I Congrés Internacional sobre l'ensenyament de la gramàtica. Valencia, 27-28 febrer de 2014. Data: 2014 Resum: Síntesis reflexiva sobre los trabajos presentados en el Congreso. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)
Labels: llengua; gramàtica; educació; Marta Milian; Carsten Sinner; formació del professorat; formació de mestres
Resolution:  1280 x 720  16:9
Score: Sense puntuacio (puntuar).
License CC: Reconocimiento - NoComercial - CompartirIgual (by-nc-sa)
Visits: 533


No comments
related videos

Pensament matemàtic

Autor: Planells, Garces, Maria Creu ; Soriano, Lafarga, Marisa; Cicle de conferències : Aproximació a les matemàtiques a infantil i primària. València, 8, 10, 22, 30 de maig. Data: 2017. Resum: El primer cicle de primària és un moment important per conformar una bona base lògico-matemàtica. Pel que fa a la numeració i el càlcul cal assegurar aspectes com ara la classificació, el comptatge, el reconeixement visual de quantitats, les sèries i taules numèriques, la descomposició de quantitats i de nombres. València, 22 de maig de 2017. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Orientació professional

Facultat de Magisteri. Jornada de Pràctiques Escolars. Taula rodona sobre eixides professionals amb M. A. Vera (CCOO País Valencià), P.Rodrigo (Florida) i A.Gutiérrez ( Universitat de València)

taula redona: 'A LA BROSSA'

Jornades "Joan Brossa, ara i aquí". Data: 2021. Resum: Taula redona moderada per Alexandre Bataller Català, amb la participació de : Raquel Molero Sánchez, Andrea Ruiz García, Alicia Díaz Sáez i Clara Barceló. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Enfocament qualitatiu ...

Autor: Salinas, Bernardino ; I Jornades Treball Final de Grau. València, 2-3 abril de 2014. Data: 2014. Resum: Ponència sobre la introducció de la investigació qualitativa en l'aula. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri).

Vicent Andrés Estellés, el poeta valencià més llegit

Conferència de Josep Palomero, comissari de l'exposició Any Estellés, en la Facultat de Magisteri, el dia 24 d'abril de 2013, en el marc de les I Jornades "Literatura, territori i educació" . Producció: LABO -Facultat de Magisteri, Universitat de València.