Como promover el aprendizaje profundo y significativo

Data d'actualització: 03/12/2014 01:15:17

Share with Facebook   Share with Delicious Share with GoogleShare with Meneame Share with Myspace Share with Digg Mail

ID: 40839
Creator: facmagisteri RSS clatorrc
URL: https://mmedia.uv.es/html5/g/facmagisteri/40839_kbain.mp4
Embed code:
<video poster="https://mmedia.uv.es/g?user=clatorrc&path=/facmagisteri/&name=kbain.mp4&resource_id=40839" controls="" autoplay="" autobuffer="" controlslist="nodownload">
<source src="https://mmedia.uv.es/html5/g/facmagisteri/40839_kbain.mp4" type="video/mp4">
</video>

Category: Education RSS Education
Clasification Unesco: Pedagogy
Description: Autor: Bain, Kenneth. Data: 2014. Resum: Seminari d'intercanvi d'impressions sobre l'aprenentatge, amb el Doctor "Honoris Causa" de la Universitat de València. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)
Labels: educación; deep learning; teacher training; Ken Bain; education
Resolution:  1280 x 720  16:9
Score: 1
License CC: Reconocimiento - NoComercial - CompartirIgual (by-nc-sa)
Visits: 922


No comments
related videos

Cómo citar...

Autor: García Folgado, Mª José ; Rodríguez, Carmen ; I Jornades Treball Final de Grau. València, 2-3 abril de 2014. Data: 2014. Resum: Conferència sobre els aspectes bibliogràfics del TFG. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri).

Creences, mites i llegendes al voltant de fer classes

Autor: Salinas, Bernardino ; VI Jornades d'Investigació, Innovació i Bones Pràctiques en Educació Infantil, València, 2 i 3 de juliol de 2019. Data: 2019. Resum: Conferència al voltant de "fer classes" a Educació Infantil, València, 2 de juliol de 2019. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Pensament matemàtic

Autor: Planells, Garces, Maria Creu ; Soriano, Lafarga, Marisa; Cicle de conferències : Aproximació a les matemàtiques a infantil i primària. València, 8, 10, 22, 30 de maig. Data: 2017. Resum: El primer cicle de primària és un moment important per conformar una bona base lògico-matemàtica. Pel que fa a la numeració i el càlcul cal assegurar aspectes com ara la classificació, el comptatge, el reconeixement visual de quantitats, les sèries i taules numèriques, la descomposició de quantitats i de nombres. València, 22 de maig de 2017. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

¿Y a esto le llaman innovación?, ¿Por qué?

Autor: Salinas, Bernardino ; III Jornadas de innovación docente en la educación superior. Valencia, 15 julio de 2014. Data: 2014. Resum: Ponencia sobre como se decide cuando algo se considera o no innovación en docencia. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Excursions i viatges

Autor: Pessarrodona, Marta; Aula de Lectura i Escriptura de la Universitat de València. Data: 2013. Resum: Conferència sobrela lectura i el descobriment del territori. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri).