Cap a una renovació de l'ensenyament de la gramàtica

Data d'actualització: 30/11/2015 01:06:51

Share with Facebook   Share with Delicious Share with GoogleShare with Meneame Share with Myspace Share with Digg Mail

ID: 43876
Creator: facmagisteri RSS clatorrc
URL: https://mmedia.uv.es/html5/g/facmagisteri/43876_acamps.mp4
Embed code:
<video poster="https://mmedia.uv.es/g?user=clatorrc&path=/facmagisteri/&name=acamps.mp4&resource_id=43876" controls="" autoplay="" autobuffer="" controlslist="nodownload">
<source src="https://mmedia.uv.es/html5/g/facmagisteri/43876_acamps.mp4" type="video/mp4">
</video>

Category: Education RSS Education
Clasification Unesco: Not classified
Description: Autor: Camps, Anna; I Congrés Internacional sobre l'ensenyament de la gramàtica. València, 27-28 febrer de 2014. Data: 2014 Resum: Ponència sobre l'ensenyament de la gramàtica. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)
Labels: gramàtica; llengua; educació; català;
Resolution:  1280 x 720  16:9
Score: Sense puntuacio (puntuar).
License CC: Reconocimiento - NoComercial - CompartirIgual (by-nc-sa)
Visits: 516


No comments
related videos

El dibuix com a arma d'ensenyament

Autor: Capdevila, Roser; València, 20 d'octubre de 2015. Data: 2015. Resum: Xerrada a càrrec de Roser Capdevila. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Matemàtiques que es toquen es veuen i es viuen, amb especial atenció a la geometria

Autor: Aubanell, Pou, Anton ; Cicle de conferències : Aproximació a les matemàtiques a infantil i primària. València, 8, 10, 22, 30 de maig. Data: 2017. Resum: En els records escolars de molts conciutadans nostres les matemàtiques encara “viuen” a les pissarres i en els quadernets d’exercicis plens de nombres i fórmules. Tanmateix les matemàtiques són un territori meravellós que pot ser explorat i descobert a través de l’experiència més directa, tocant, veient, vivint, experimentant i descobrint. València, 30 de maig de 2017. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

La meua experiència en l'elaboració del TFG. Propostes de millora i suggeriments per al Grau de Mestra/Mestre en Educació Primària

Autor: Alumnes del grau de Mestra/Mestre ; VI Jornades de TFG. València, 30 i 31 de gener de 2019. Data: 2019. Resum: Experiència de l'alumnat en l'elaboració del TFG, propostes per a la millora del grau de mestra/mestre en Educació Primària. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

LA INVESTIGACIÓN ACCIÓN EDUCATIVA

Autor: Villacañas de Castro, Luís S.; VII Jornades TFG de la Facultat de Magisteri, 29 i 30 de gener 2020. Data: 2020. Resum: Conferència sobre l'elaboració del TFG. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

El HEMATOCRÍTICO, XARRADA SOBRE CÒMICS D'AHIR I D'AVUI

Autor: López, Miguel; Pons Moreno, Álvaro ; Ibarra, Noelia. Xerrada amb l'Hematocrítico. Data: 2021. Resum: Xerrada sobre el còmic i l'educació. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)