¬ŅQu√© hace la escuela p√ļblica en un mercado como √©ste?

Data d'actualització: 09/12/2013 02:18:17

Share with Facebook   Share with Delicious Share with GoogleShare with Meneame Share with Myspace Share with Digg Mail

ID: 36078
Creator: facmagisteri RSS clatorrc
URL: https://mmedia.uv.es/html5/g/facmagisteri/36078_confdino.mp4
Embed code:
<video poster="https://mmedia.uv.es/g?user=clatorrc&path=/facmagisteri/&name=confdino.mp4&resource_id=36078" controls="" autoplay="" autobuffer="" controlslist="nodownload">
<source src="https://mmedia.uv.es/html5/g/facmagisteri/36078_confdino.mp4" type="video/mp4">
</video>

Category: Education RSS Education
Clasification Unesco: Pedagogy
Description: Autor: Salinas, Bernardino Data: 2013. Resum: Ponencia sobre los problemas de la escuela p√ļblica inmersa en las leyes de mercado actuales. Producci√≥: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)
Labels: educació; escola; pública; formació del professorat; formació de mestres; Bernardino Salinas
Resolution:  1280 x 720  16:9
Score: Sense puntuacio (puntuar).
License CC: Reconocimiento - NoComercial - CompartirIgual (by-nc-sa)
Visits: 503


No comments
related videos

Servicios

Informació sobre les biblioteques de la Universitat de València.

Taula redona sobre les aportacions cognitivesa l'ensenyament de la gramàtica

Autor:Comajoan,Lloren√ß; Cuenca, M. Josep; Casta√Īeda, Alejandro; Zayas, Felipe ; II International Conference on Teaching Grammar. Val√®ncia, 27-29 de gener de 2016. Data: 2016. Resum: Inauguraci√≥ i confer√®ncia inaugural del II Congr√©s Internacional sobre l'Ensenyament de la Gram√†tica. Producci√≥: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

I ara què? Continuant els estudis

Autor: Ibarra, Noèlia ; Vilches, Amparo ; Giner, Rosa ; I Jornades Treball Final de Grau. València, 2-3 abril de 2014. Data: 2014. Resum: Taula redona sobre les diferents possibilitats de continuar amb els estudis després de finalitzar el grau de Mestre. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri).

Investigació en educació ambiental i sostenibilitat

Autor: Calero, María ; Vilches, Amparo ; Morales, Antonio ; Huertado, Amparo ; Botella, Ana ; Isusi, Rosa ; I Congrés Investigació Educativa, València, del 12 al 15 de novembre de 2018. Data: 2018. Resum: Taula redona, València, 15 de novembre de 2018. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

DISE√ĎOS EXPERIMENTALES, CUASI... TFG

Autor: Gabaldón, Daniel ; VIII Jornades TFG de la Facultat de Magisteri, 03 i 04 de febrer. Data: 2021. Resum: Conferència sobre dissenys experimentals, quasi esperimentals, i estudis pilot pre - experimentals en l'el·laboració del TFG. Producció: Facultat de Magisteri de la UV