Arbitratge i mediació per la protecció dels usuaris de serveis bancaris client de banca

Data d'actualització: 15/04/2015 10:36:20

Share with Facebook   Share with Delicious Share with GoogleShare with Meneame Share with Myspace Share with Digg Mail

ID: 41770
Creator: seminaridret RSS carceles
Category: Laws RSS Laws
Clasification Unesco: Juridical sciences and law::National law and legislation
Description: SEMINARI DE LA FACULTAT DE DRET DE VALÈNCIA: - Març (25/03/2015): Arbitratge i mediació per la protecció dels usuaris de serveis bancaris client de banca Ponent: Ana Isabel Blanco (Dret processal, Universitat de València) [Ponència: Arbitraje y mediación como respuestas para garantizar la protección de los usuarios de servicios bancarios, per Ana Isabel Blanco García]
Labels: banca, dret, seminari dret, derecho, Derecho Procesal, Derecho mercantil, arbitraje, usuarios
Resolution:  320 x 240  4:3
Score: Sense puntuacio (puntuar).
License CC: Reconocimiento (by)
Visits: 216


No comments
related videos

El debat en torn a la prohibició de la prostitució

SEMINARI DE LA FACULTAT DE DRET DE VALÈNCIA: - Gener (25/01/2017): El debat en torn a la prohibició de la prostitució Ponent: Ruth M. Mestre i Mestre (Teoria del Dret, Universitat de València)

Problemes de prova i xarxes socials al Dret espanyol

SEMINARI DE LA FACULTAT DE DRET DE VALÈNCIA: - Maig (31/05/2017): Problemes de prova i xarxes socials al Dret espanyol Discussant: Patricia Llopis (Dret Processal, Universitat de València)

Perspectives del federalisme possible a Espanya i repercusions en clau valenciana

SEMINARI DE LA FACULTAT DE DRET DE VALÈNCIA: - Març (26/03/2014): Perspectives del federalisme possible a Espanya i repercusions en clau valenciana. Discussant: Juan Climent Barberá (Dret administratiu, Universitat de València)

Les sentències del TEDH i la seua aplicació en l’ordenament espanyol

SEMINARI DE LA FACULTAT DE DRET: - Abril (30/04/2014): Les sentències del TEDH i la seua aplicació en l’ordenament espanyol Ponent: Luis Jimena Quesada (Dret constitucional, Universitat de València). [Ponència: Las sentencias del TEDH y su aplicación en el ordenamiento español, per L. Jimena]

El nou Dret del Treball

SEMINARI DE LA FACULTAT DE DRET DE VALÈNCIA: - Abril (26/04/2017): El nou Dret del Treball Discussant: Eva López Terrada (Dret del Treball, Universitat de València)