Al voltant del principi de legalitat penal i la seua crisi

Data d'actualització: 30/07/2018 12:54:24

Share with Facebook   Share with Delicious Share with GoogleShare with Meneame Share with Myspace Share with Digg Mail

ID: 51681
Creator: seminaridret RSS betrovic
URL: https://mmedia.uv.es/html5/g/seminaridret/51681_jcorrechermar18.mp4
Embed code:
<video poster="https://mmedia.uv.es/g?user=betrovic&path=/seminaridret/&name=jcorrechermar18.mp4&resource_id=51681" controls="" autoplay="" autobuffer="" controlslist="nodownload">
<source src="https://mmedia.uv.es/html5/g/seminaridret/51681_jcorrechermar18.mp4" type="video/mp4">
</video>

Category: Laws RSS Laws
Clasification Unesco: Juridical sciences and law::National law and legislation
Description: SEMINARI DE LA FACULTAT DE DRET DE VALÈNCIA: - Març (28/03/2018): Al voltant del principi de legalitat penal i la seua crisi. Ponent: Jorge Correcher Mira (Dret Penal - UV)
Labels: Dret penal, Principi de legalitat penal,
Resolution:  960 x 540  16:9
Score: Sense puntuacio (puntuar).
License CC: Reconocimiento - NoComercial - CompartirIgual (by-nc-sa)
Visits: 1160


No comments
related videos

Constitució i garanties front la voluntat de secessió de Catalunya

SEMINARI DE LA FACULTAT DE DRET DE VALÈNCIA: - Octubre (25/10/2017): Constitució i garanties front la voluntat de secessió de Catalunya. Discussant: Antonio Llabrés Fuster (Dret penal, Universitat de València)

Fomento para la consolidación de "european champions", competencia y regulación europea de mercados - Discussant

SEMINARI DE LA FACULTAT DE DRET DE VALÈNCIA - Març 2020: Foment per la consolidació de "campions europeus", competència i regulació europea de mercats Discussant: Andrés Boix Palop (Dret Administratiu, Universitat de València)

Però, hi ha un Dret privat valencià? - Discussant

SEMINARI DE LA FACULTAT DE DRET DE VALÈNCIA - - Maig 2020: Però, hi ha un Dret privat valencià? Discussant: Javier Palao Gil (Història del Dret, Universitat de València) --- SEMINARIO DE LA FACULTAD DE DERECHO DE VALÈNCIA - Mayo 2020: Pero, ¿hay un Derecho privado valenciano? Discussant: Javier Palao Gil (Història del Dret, Universitat de València)

La perspectiva de gènere en la justícia penal - Discussant

SEMINARI DE LA FACULTAT DE DRET DE VALÈNCIA - Abril 2020: La perspectiva de gènere en la justícia penal Discussant: Rosario Serra (Dret Constitucional, UV) --- SEMINARIO DE LA FACULTAD DE DERECHO DE VALENCIA - Abril 2020: La perspectiva de género en la justicia penal. Discussant: Rosario Serra (Derecho Constitucional, UV)

Crisi constitucional a Espanya i qüestió territorial

SEMINARI DE LA FACULTAT DE DRET DE VALÈNCIA: - Novembre (29/11/2017): Crisi constitucional a Espanya i qüestió territorial. Discussant: Martin Ibler (Professor de Dret Públic a la Universitat de Konstaz – Visiting Scholar a la Universitat de València, Dret Constitucional)