La meua experiència en l'elaboració del TFG

Data d'actualització: 01/03/2016 01:28:18

Compartir en Facebook   Compartir en Delicious Compartir en GoogleCompartir en Meneame Compartir en Myspace Compartir en Digg Enviar por correo

ID: 45158
Creador: facmagisteri RSS clatorrc
URL: https://mmedia.uv.es/html5/g/facmagisteri/45158_estefania.mp4
Código de inserción:
<video poster="https://mmedia.uv.es/g?user=clatorrc&path=/facmagisteri/&name=estefania.mp4&resource_id=45158" controls="" autoplay="" autobuffer="" controlslist="nodownload">
<source src="https://mmedia.uv.es/html5/g/facmagisteri/45158_estefania.mp4" type="video/mp4">
</video>

Categoría: Educación RSS Educación
Clasificación Unesco: Pedagogía::Preparación y empleo de profesores
Descripción: Autor: Molina Alcalá, Estefania ; III Jornades de TFG. València, 3 i 4 de febrer de 2016. Data: 2016. Resum: Comunicació sobre el treball de Fi de Grau. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)
Etiquetas: tfg; educació; formació mestres, formació professorat; treball fi de grau; magisteri
Resolucion:  1280 x 720  16:9
Puntuación: Sense puntuacio (puntuar).
Licencia CC: Reconocimiento - NoComercial - CompartirIgual (by-nc-sa)
Visitas: 744


No hay comentarios
Vídeos Relacionados

L'observació d'aula i la investigació de casos

Autor: Souto, Xosé ; II Jornades de TFG. València, 3 i 4 de març de 2015. Data: 2015. Resum: Taller del professor Xosé Souto sobre el treball de Fi de Grau . Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Taula rodona: treballar en l’ensenyament (borses de treball i oposicions)

Autor: Sindicats d'ensenyament ; VI Jornades de TFG. València, 30 i 31 de gener de 2019. Data: 2019. Resum: Informació sobre oposicions i opcions de treball. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Pensament matemàtic

Autor: Planells, Garces, Maria Creu ; Soriano, Lafarga, Marisa; Cicle de conferències : Aproximació a les matemàtiques a infantil i primària. València, 8, 10, 22, 30 de maig. Data: 2017. Resum: El primer cicle de primària és un moment important per conformar una bona base lògico-matemàtica. Pel que fa a la numeració i el càlcul cal assegurar aspectes com ara la classificació, el comptatge, el reconeixement visual de quantitats, les sèries i taules numèriques, la descomposició de quantitats i de nombres. València, 22 de maig de 2017. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Matemàtiques que es toquen es veuen i es viuen, amb especial atenció a la geometria

Autor: Aubanell, Pou, Anton ; Cicle de conferències : Aproximació a les matemàtiques a infantil i primària. València, 8, 10, 22, 30 de maig. Data: 2017. Resum: En els records escolars de molts conciutadans nostres les matemàtiques encara “viuen†a les pissarres i en els quadernets d’exercicis plens de nombres i fórmules. Tanmateix les matemàtiques són un territori meravellós que pot ser explorat i descobert a través de l’experiència més directa, tocant, veient, vivint, experimentant i descobrint. València, 30 de maig de 2017. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

recursos TIC

I Congrés geografies literàries, conferència de Carme Torrens, Fundació Verdaguer