TIC i innovació docent. Futur immediat

Data d'actualització: 27/09/2017 11:12:38

Share with Facebook   Share with Delicious Share with GoogleShare with Meneame Share with Myspace Share with Digg Mail

ID: 49284
Creator: facmagisteri RSS clatorrc
URL: https://mmedia.uv.es/html5/g/facmagisteri/49284_tredonaticinnovacio.mp4
Embed code:
<video poster="https://mmedia.uv.es/g?user=clatorrc&path=/facmagisteri/&name=tredonaticinnovacio.mp4&resource_id=49284" controls="" autoplay="" autobuffer="" controlslist="nodownload">
<source src="https://mmedia.uv.es/html5/g/facmagisteri/49284_tredonaticinnovacio.mp4" type="video/mp4">
</video>

Category: Education RSS Education
Clasification Unesco: Pedagogy::Teacher training and employment
Description: Autor: Durà, Mercè ; Martínez, Mª Jesús ; Antón, Manuel; I Jornades Innovació i TIC en educació, València, 28 i 29 de juny 2017. Data: 2017. Resum: taula redona. València, 28 de juny de 2017. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)
Labels: TIC, innovació, futur, educació
Resolution:  1280 x 720  16:9
Score: Sense puntuacio (puntuar).
License CC: No asignada
Visits: 496


No comments
related videos

Del docent-reflexiu al mestre...

Autor: Villacañas, Luís ; Reyes, Agustín ; I Jornades Treball Final de Grau. València, 2-3 abril de 2014. Data: 2014. Resum: Ponència sobre el marc teòric i la metodologia del TFG i sobre la necessitat de unir la investigació i la docència. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri).

Perspectives laborals de Magisteri

Autor: Candela, Marc ; Vera, Miguel Àngel ; Cornelles, Jordi; Rodríguez Victoriano, Manuel; I Jornades Treball Final de Grau. València, 2-3 abril de 2014. Data: 2014. Resum: Taula redona sobre les perpectives laborals de Magisteri amb representants dels sindicats STEPV, CC.OO, FETE-UGT i CGT. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri).

La investigación - acción educativa según Lawrence Stenhouse: un paradigma para el TFG

Autor: Villacañas, Luís ; V Jornades de TFG. València, 30 i 31 de gener de 2018. Data: 2018. Resum: Conferència sobre la investigació-acció educativa i el treball de fi de grau. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

La importància de contar contes a l'escola

Autor: Cano, Carles ; Aula de lectura i escriptura de la Universitat de València. Data:2013. Resum: Taller pràctic de com contar contes a l'escola. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Incentivar a llegir: missió (im) possible

Autor: Vilaplana, Silvestre ; I Jornades del Llibre, Creació, Tecnologia i Educació. Aula de Lectura i Escriptura de la Universitat de València. Data: 2014. Resum: Xarrada sobre com fomentar la lectura. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri).