taula redona: 'A LA BROSSA'

Data d'actualització: 10/11/2021 10:29:50

Share with Facebook   Share with Delicious Share with GoogleShare with Meneame Share with Myspace Share with Digg Mail

ID: 72424
Creator: facmagisteri RSS clatorrc
URL: https://mmedia.uv.es/html5/g/facmagisteri/72424_taulabrossamm.mp4
Embed code:
<video poster="https://mmedia.uv.es/g?user=clatorrc&path=/facmagisteri/&name=taulabrossamm.mp4&resource_id=72424" controls="" autoplay="" autobuffer="" controlslist="nodownload">
<source src="https://mmedia.uv.es/html5/g/facmagisteri/72424_taulabrossamm.mp4" type="video/mp4">
</video>

Category: Education RSS Education
Clasification Unesco: Pedagogy::Teacher training and employment::Training of teachers
Description: Jornades "Joan Brossa, ara i aquí". Data: 2021. Resum: Taula redona moderada per Alexandre Bataller Català, amb la participació de : Raquel Molero Sánchez, Andrea Ruiz García, Alicia Díaz Sáez i Clara Barceló. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)
Labels: brossa; poesia; primària; secundària;
Resolution:  1920 x 1080  16:9
Score: Sense puntuacio (puntuar).
License CC: Reconocimiento - NoComercial (by-nc)a
Visits: 354


No comments
related videos

Del docent-reflexiu al mestre...

Autor: Villaca√Īas, Lu√≠s ; Reyes, Agust√≠n ; I Jornades Treball Final de Grau. Val√®ncia, 2-3 abril de 2014. Data: 2014. Resum: Pon√®ncia sobre el marc te√≤ric i la metodologia del TFG i sobre la necessitat de unir la investigaci√≥ i la doc√®ncia. Producci√≥: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri).

La importància de contar contes a l'escola

Autor: Cano, Carles ; Aula de lectura i escriptura de la Universitat de València. Data:2013. Resum: Taller pràctic de com contar contes a l'escola. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Incentivar a llegir: missió (im) possible

Autor: Vilaplana, Silvestre ; I Jornades del Llibre, Creació, Tecnologia i Educació. Aula de Lectura i Escriptura de la Universitat de València. Data: 2014. Resum: Xarrada sobre com fomentar la lectura. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri).

La meua experiència en l'elaboració del TFG

Autor: Ferragut Castillo, Marina; Mart√≠ Mu√Īoz, Maria Jos√©; Villena Paterna, Pepi ; III Jornades de TFG. Val√®ncia, 3 i 4 de febrer de 2016. Data: 2016. Resum: Comunicaci√≥ sobre el treball de Fi de Grau. Producci√≥: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Perspectives laborals de Magisteri

Autor: Candela, Marc ; Vera, Miguel Àngel ; Cornelles, Jordi; Rodríguez Victoriano, Manuel; I Jornades Treball Final de Grau. València, 2-3 abril de 2014. Data: 2014. Resum: Taula redona sobre les perpectives laborals de Magisteri amb representants dels sindicats STEPV, CC.OO, FETE-UGT i CGT. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri).