Línies d’investigació per al TFG en Educació Lingüística i Literàr

Data d'actualització: 16/02/2018 01:24:29

Share with Facebook   Share with Delicious Share with GoogleShare with Meneame Share with Myspace Share with Digg Mail

ID: 50680
Creator: facmagisteri RSS clatorrc
URL: https://mmedia.uv.es/html5/g/facmagisteri/50680_rosapardo70.mp4
Embed code:
<video poster="https://mmedia.uv.es/g?user=clatorrc&path=/facmagisteri/&name=rosapardo70.mp4&resource_id=50680" controls="" autoplay="" autobuffer="" controlslist="nodownload">
<source src="https://mmedia.uv.es/html5/g/facmagisteri/50680_rosapardo70.mp4" type="video/mp4">
</video>

Category: Education RSS Education
Clasification Unesco: Pedagogy::Teacher training and employment::Training of teachers
Description: Autor: Pardo, Rosa ; V Jornades de TFG. València, 30 i 31 de gener de 2018. Data: 2018. Resum: Conferència sobre la investigació en educació lingüística i literària i el treball de fi de grau. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)
Labels: tfg; educació; formació; mestres; professorat
Resolution:  1280 x 720  16:9
Score: Sense puntuacio (puntuar).
License CC: Reconocimiento - NoComercial - CompartirIgual (by-nc-sa)
Visits: 660


No comments
related videos

Del docent-reflexiu al mestre...

Autor: Villacañas, Luís ; Reyes, Agustín ; I Jornades Treball Final de Grau. València, 2-3 abril de 2014. Data: 2014. Resum: Ponència sobre el marc teòric i la metodologia del TFG i sobre la necessitat de unir la investigació i la docència. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri).

La importància de contar contes a l'escola

Autor: Cano, Carles ; Aula de lectura i escriptura de la Universitat de València. Data:2013. Resum: Taller pràctic de com contar contes a l'escola. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Incentivar a llegir: missió (im) possible

Autor: Vilaplana, Silvestre ; I Jornades del Llibre, Creació, Tecnologia i Educació. Aula de Lectura i Escriptura de la Universitat de València. Data: 2014. Resum: Xarrada sobre com fomentar la lectura. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri).

La meua experiència en l'elaboració del TFG

Autor: Ferragut Castillo, Marina; Martí Muñoz, Maria José; Villena Paterna, Pepi ; III Jornades de TFG. València, 3 i 4 de febrer de 2016. Data: 2016. Resum: Comunicació sobre el treball de Fi de Grau. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Perspectives laborals de Magisteri

Autor: Candela, Marc ; Vera, Miguel Àngel ; Cornelles, Jordi; Rodríguez Victoriano, Manuel; I Jornades Treball Final de Grau. València, 2-3 abril de 2014. Data: 2014. Resum: Taula redona sobre les perpectives laborals de Magisteri amb representants dels sindicats STEPV, CC.OO, FETE-UGT i CGT. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri).