Como promover el aprendizaje profundo y significativo

Data d'actualització: 03/12/2014 01:15:17

Share with Facebook   Share with Delicious Share with GoogleShare with Meneame Share with Myspace Share with Digg Mail

ID: 40839
Creator: facmagisteri RSS clatorrc
URL: https://mmedia.uv.es/html5/g/facmagisteri/40839_kbain.mp4
Embed code:
<video poster="https://mmedia.uv.es/g?user=clatorrc&path=/facmagisteri/&name=kbain.mp4&resource_id=40839" controls="" autoplay="" autobuffer="" controlslist="nodownload">
<source src="https://mmedia.uv.es/html5/g/facmagisteri/40839_kbain.mp4" type="video/mp4">
</video>

Category: Education RSS Education
Clasification Unesco: Pedagogy
Description: Autor: Bain, Kenneth. Data: 2014. Resum: Seminari d'intercanvi d'impressions sobre l'aprenentatge, amb el Doctor "Honoris Causa" de la Universitat de València. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)
Labels: educación; deep learning; teacher training; Ken Bain; education
Resolution:  1280 x 720  16:9
Score: 1
License CC: Reconocimiento - NoComercial - CompartirIgual (by-nc-sa)
Visits: 972


No comments
related videos

Transfer√®ncies positives en l'escriptura de textos entre el catal√†, el castell√† i l'angl√©s a partir del treball amb seq√ľ√®ncies did√†ctiques.

Autor: Espa√Īa, Eduardo; Soler, Betlem; II Jornada experi√®ncies de pluriling√ľisme. Les lleng√ľes a les aules de primaria. Val√®ncia, 26 juny de 2014. Data: 2014. Resum: Exposici√≥ de treballs amb seq√ľ√®ncies did√†ctiques a 5√® de prim√†ria del ceip de Jaume I de Catarroja. Producci√≥: Facultat de Magisteri (www.uv.es/magisteri)

Orientació professional

Facultat de Magisteri. Jornada de Pràctiques Escolars. Taula rodona sobre eixides professionals amb M. A. Vera (CCOO País Valencià), P.Rodrigo (Florida) i A.Gutiérrez ( Universitat de València)

taula redona: 'A LA BROSSA'

Jornades "Joan Brossa, ara i aquí". Data: 2021. Resum: Taula redona moderada per Alexandre Bataller Català, amb la participació de : Raquel Molero Sánchez, Andrea Ruiz García, Alicia Díaz Sáez i Clara Barceló. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)

Vicent Andrés Estellés, el poeta valencià més llegit

Conferència de Josep Palomero, comissari de l'exposició Any Estellés, en la Facultat de Magisteri, el dia 24 d'abril de 2013, en el marc de les I Jornades "Literatura, territori i educació" . Producció: LABO -Facultat de Magisteri, Universitat de València.

Com evitar el fracàs en l'escriptura del TFG: què no fer en el Treball de Fi de Grau

Autor: Monfort, Manuel ; IV Jornades de TFG. València, 1 i 2 de febrer de 2017. Data: 2017. Resum: Idees i aspectes en l'estructura del TFG, què fer i què no fer. Producció: Facultat de Magisteri de la UV (www.uv.es/magisteri)